reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

Mati ostatnio zasmakował w kawie. Jak tylko widzi że mama lub tata ma kubek z kawą to odrazu jest przy nas i tak długo czeka i krzyczy aż mu damy usta zamoczyc:tak:Ostatnio jak zaprotestowałam i mówię mu że mama nie da kawy bo to niedobre i nie wono dzieciom to on dał mi całusa, palcem pokazał na kubek z kawą i mówi: mniam mniam:-D

reklama
Mati - spryciarz:)!! Karol też lubi kawe, raz daliśmy mu spróbować i teraz się domaga ale nie pozwalam mu bo i bez tego jest wystarczająco nakręcony ;)

Mego kawa jakos nie rusza ale za to wino przy obiedzie nawet bardzo:-):-) I jakos ciezko mu zrozumiec (a mnie wytlumaczyc), ze ten soczek winogronowy to jeszcze nie na teraz:-)

Ale wam smakosze rosną :-D:-D:-D
A ja oszukuje Kubę kawą Inką, do tego mleczko bebiko junior w kartoniku i całkiem mu smakuje

Kawa, winko... ooo... Marcinek jeszcze nie próbował takich frykasów :-D
Pati, dzięki za przypomnienie o bułeczce na mleku. Cinek pięknie to wsuwa na kolację, co jest naprawdę niesamowite, bo wszelkie zupki mleczne są w odstawce :-)

No to kawa winko a mój Wojtek jak widzi piwko to normalnie az sie trzesie zeby mu dać uwielbia piwko:-D Jak jestesmy w sklepie to tylko czeka zeby czmychnac na monopolowy:szok:

reklama
Wogóle małe dzieci uwielbiają piwko:tak:Magda jak była mała to nie mogliśmy jej oduczyc że nie wolno piwa a Matek też się pcha ale jak spróbuje to mu buzię krzywi:-D

Do góry