Mati ostatnio zasmakował w kawie. Jak tylko widzi że mama lub tata ma kubek z kawą to odrazu jest przy nas i tak długo czeka i krzyczy aż mu damy usta zamoczycOstatnio jak zaprotestowałam i mówię mu że mama nie da kawy bo to niedobre i nie wono dzieciom to on dał mi całusa, palcem pokazał na kubek z kawą i mówi: mniam mniam
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hahahaha-cwaniak maly...Taki prawdziwy macho co wie jak kobite podejsc zeby mu ulegla
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Mati - spryciarz!! Karol też lubi kawe, raz daliśmy mu spróbować i teraz się domaga ale nie pozwalam mu bo i bez tego jest wystarczająco nakręcony
Baśka dobre :-):-):-):-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Kawa, winko... ooo... Marcinek jeszcze nie próbował takich frykasów
Pati, dzięki za przypomnienie o bułeczce na mleku. Cinek pięknie to wsuwa na kolację, co jest naprawdę niesamowite, bo wszelkie zupki mleczne są w odstawce :-)
Pati, dzięki za przypomnienie o bułeczce na mleku. Cinek pięknie to wsuwa na kolację, co jest naprawdę niesamowite, bo wszelkie zupki mleczne są w odstawce :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No to kawa winko a mój Wojtek jak widzi piwko to normalnie az sie trzesie zeby mu dać uwielbia piwko Jak jestesmy w sklepie to tylko czeka zeby czmychnac na monopolowy
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Asia ciesze sie ze moglam pomoc...U nas dzis na sniadanko byly platki kukurydziane na miodzie i orzechach:-)
A piffko to u nas tez na topie
A piffko to u nas tez na topie
reklama
Podziel się: