reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

reklama
Kasia ja mam taki jak na zdjeciu które dolaczyła Pati
Sumka trzymam za słowo a swoja droga to chyba dodatkowo zakupie taki wiejski jak ty:-D
a i ja stałam sie fanka firmy Nuby:tak:

Miki na obiadek dostał dziś dorosły sloiczek Bobovity (po 12. miesiącu): meksykańska potrawka z warzywami. Nie spodziewałam się, że zje wszystko, bo było to bardzo gęste i bylo tego dużo 250g - zjadł:tak:I w sumie smaczne, bo próbowałam:rofl2:Polecam.
Poza tym bardzo polubił płatki kukurydziane na mleku - podjada mi jak jem:happy2:

A ja juz nie pamietam kiedy ostatni raz Noemi jadla sloiczek-nie ,no w sumie pamietam-ostatni i w sumie tylko jeden zjadla na urlopie w Polsce...w pierwszy dzien w sumie,a potem to tak zasmakowala w doroslych potrawach ze nawet sie balam sloiczki kupowac...Zreszta leza nawet jeszcze 3 w szufladzie ale nawet tego mlodej juz nie podaje...Wcina co my,az ejj sie uszy trzesa....Dzis nawet w MCdonaldsie ze mna frytki wcinala...:dull:
Ze sloiczkow kupuje tylko deserki,bo te jej bardzo smakuja:-)

U nas Mati nie je słoiczków też. Ostatnio to chyba 2 miesiące temu mu próbowłam dac to zaczął pluc i spojrzał na mnie tak jakbym zwariowała i jakby chciał powiedziec: co ty mi tu za podróbę jedzenia dajesz?:-D Je to co my :tak:Pati nasz uwielbia frytki i bułkę od kebaba, że o pizzy nie wspomnę:-D:rofl2::crazy:

Aniab-juz nie chcialam mowic o pizzy i kebabach bo powiedzcie ze fast foodami mloda karmie:-D
A jesli juz o pizzy mowa to zjadla mi lajza ostatnio pol normalnie...:szok:

reklama
Do góry