reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ojej, zdrówka szkrabiki!
A ja postanowiłam sprawdzić, czy organizm Marcinka nie zmienił swojego podejścia do zupek słoiczkowych. W lipcu wybieramy się na wczasy i miałam nadzieję ułatwić sobie kwestię obiadów. Niestety - najpierw Niuńka bolał brzuszek, a po jakichś 2 godzinach po prostu zwymiotował ( na środku sklepu!)
A ja postanowiłam sprawdzić, czy organizm Marcinka nie zmienił swojego podejścia do zupek słoiczkowych. W lipcu wybieramy się na wczasy i miałam nadzieję ułatwić sobie kwestię obiadów. Niestety - najpierw Niuńka bolał brzuszek, a po jakichś 2 godzinach po prostu zwymiotował ( na środku sklepu!)
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Asiu nie martw się, na wyjeżdzie na pewno kupicie dobre domowe zupki dla Marcinka- my też wzięlismy słoiczki, ale jak tylko była okazja to kupowaliśmy małej zupkę. Pytałam o skład, mówiłam, że to dla małego dziecka itd. i oczywiście liczyłam na uczciwość, zresztą miałam nadzieję, że chyba nikt nie pozwoliłby takiemu maluchowi jeść czegoś starego. Na szczęście zawsze było ok, i nie skończyło się na żadnym zatruciu.
My w lipcu też będziemy na tydzień nad morzem i czeka nas zywienie w stołówkach, barach itp. I też się zastanawiam jak to z moim brzdącem będzie bo on słoiczków nie ruszy wogóle Ale i zup za bardzo nie lubi. On jest raczej z tych mięsożernych Zresztą już teraz je większośc rzeczy które my jemy więc nie będzie to problem o ile trafimy na porządne jedzenie bo wiecie jak to teraz w restauracjach oszukują
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas hiciorem sa ryby najlepiej gotowane na parze plus brokuły lub inne warzywka ale np paróweczki tez są oki:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
My nad morzem bylismy i nie bylo zadnego problemu z jedzeniem...Mloda rano szamala kanapeczki w hotelu a na obiad to chciala wszystko co ja...Oczywiscie zajadalam sie rybami bo wypadalo-hehe ojj az slinka mi poleciala,salatki byly tez pycha nawet na golone mloda sie zalapala...Wszystko bylo mniammmm....
reklama
Ja skorzystałam z podpowiedzi Sylwii i zakupiłam Mikusiowi bidon niekapek (nie wiem czy taki sam jak Wojtusiowy) firmy Nuby. Naprawdę jest rewelacyjny, bo faktycznie to niekapek! Miki wywija nim i jest suchy
Mamy taki: Bidon pstryczek 420 ml Nuby niekapek (199379247) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Mamy taki: Bidon pstryczek 420 ml Nuby niekapek (199379247) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Podziel się: