reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Kupiłam ostatnio Martusi serek bakuś biszkoptowy, smakował bardzo i córeczce i mamusi :-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Marcinek też najlepiej lubi biszkoptowy:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas dzis toscik smakowal tylko i wylacznie z orobina ketchupu...Inaczej mi wypluwala tosta i koniec...Ale za to od wczoraj uwielbia fete:-) Mialam wczoraj salatke z kurczaka i dokroilam fety to wyjadala mi z talerza
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ale Noemi ma wyraziste upodobania smakowe Tost z ketchupem, okropnie słona feta Zawsze to miła odmiana po diecie deserkowej:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No no mala smakoszka nam rosnie:-) Wojtkowi zawsze tez najlepiej smakuje to co na naszym talerzu, po ketchupie strasznie mialaskwaszona mine;-) :-)
Dzieki dziewczyny za rady:-):-):-), sprobuje dawca chrupaki i skorki od chleba.Mati dobrez sobie radzi z flipsami, wiec moze potrzeba troche czasu. Zupki na razie miksuje ale tak nie do konca - Mati chyba jedna woli takie na maksa zmiksowane....
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A mojej Olce dałam wczoraj monte. I smakowało, dopóki Mała żłośnica nie zobaczyła na moim talerzu zupy czosnkowej z grzankami. Monte poszło precz. Pól talerza mi wrąbała. Co z tej dziewczyny wyrośnie??
Mati jakiś czas temu uwielbiał zupki i dania gotowe. Potem zasmakował w monte bananowym. A teraz pożera wszystko. Oczywiście zupki poszły w odstawkę , nawet te robione przeze mnie. Odstawiliśmy cyca i przeszliśmy na Bebiko 2R. Na przekąskę biszkopty i chrupki kukurydziane i oczywiście serki waniliowe typu monte. Kanapeczki z dżemem własnej roboty, paróweczki, a na obiad mięsko- mielone lub kurczak. Wiem że to nie całkiem jest tak jak podają w tabelach żywieniowych dla niemowlaków ale w końcu my mamy wiemy co nasze dzieci lubią jeśc i przecież im nie zabronimy a powoli nauczyc się muszą.:-)
reklama
Emilka06
Nie początkująca Klamka
Zdrowe żywienie))))) Milka njabardziej lubi ciasto z pizzy, kanapki z masłem Prsident solonym i wędlinką i jajecznice na masełku z pomidorami, smażoną nie na parze. Disiaj spróbujemy Danio truskawkowe. Acha i zajada się kiwi:-) Ostatnio jak jej dałam to po 15 minutach patre a ona juz go nie ma ( cale jej do rączki dałam ). Szukam na podłodze, nie ma... Myśle sobie ale wtrąbiła szybko... Potem wyjmuje ją z chodzika a ona cale dupsko mokre, myślałam ze pilucha pękła a ona w najlepsze przez jakieś 15 mnut ugniatala tyłkiem to kiwi ( połowe ), pewnie pic jej sie chciało i sok chciała zrobić:-)
Podziel się: