reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kurna Kubiszon ale z Ciebie twardziel:-):-):-):-)
A ja dzis na kolacje ugotowalam dla mlodej budyn i wymieszalam z jagodami...Ale wpierniczala....:-):-):-):-)
A ja dzis na kolacje ugotowalam dla mlodej budyn i wymieszalam z jagodami...Ale wpierniczala....:-):-):-):-)
no no cytrynę???? coraz bardziej mnie zaskakują te nasze dzieciaczki;-):-)
a ja dziś dałam Izuni kawałek kabanosa i tak go ciamkała że aż byłam w szoku, jak jej jakiś kawałeczek odpadł to wypluwała i ciamkała dalej
a warzywka na parze zjadła mama, Izie nie posmakowały
a ja dziś dałam Izuni kawałek kabanosa i tak go ciamkała że aż byłam w szoku, jak jej jakiś kawałeczek odpadł to wypluwała i ciamkała dalej
a warzywka na parze zjadła mama, Izie nie posmakowały
patrycja24berlin
Laski jaki macie sprzet do gotowania na parze???Bo chyba zaczne sama gotowac dla mlodej....No i tak przy okazji sama bym takie warzywka moze schudnie sie szybciej
Pati jak chcesz dietetycznie to na pewno warzywka na parze pasują trzeba tylko dobrze wyczuć jakieś przyprawy bo bez to raczej dla nas - przyzwyczajonych do przypraw troche mdłe może być. Moja mama dawała zawsze fajne przyprawki - muszę ją podpytać co to było. Ja mam w domu jeden taki specjalny duży zestaw garów z wkładką do robienia na parze a oprócz tego taką mniejszą wkładkę z regulowaną wielkością co pasuje do każdego garnka...tylko że ja używam ich tylko do robienia pampuchów ale muszę to zmienić - tak postanawiam!!! A moja mama ma tki fajny pietrowy sprzęcior na którym robiła cały obiad za jednym zamachem
patrycja24berlin
Baska bede wdzieczna za te przyprawy...Ja mam tez takie sitko w garach...Ale myslalam zeby kupic wlasnie taki prawdziwy sprzecior
co bym i miesko tez tam zrobila i wazywka,rybke...
co bym i miesko tez tam zrobila i wazywka,rybke...
Kochana Cioteczko Pati, ja Ci pokaze w czym mama gotuje moje zupki A ona potem napisze, co i jak, chcesz???....
Mateusz
No to teraz ja sie dorwe do klawiaturki... Malego poslalam na podloge do zabawek hehe...
Dostalismy od dziadka takie urzadzenie - nazywa sie babycook (Beaba) Les produits pour b�b� BEABA : biberonnerie, repas, toilette, soin, voyage, d�couverte, protection solaire et s�curit�
i zarowno sie w nim gotuje na parze, jak i potem miedli w mikserku. Bomba sprawa. Pol godziny i obiad dla smyka gotowy. Na pewno do kupienia w Beneluksie, Francji i Niemczech. No i najbrawdopodobniej na allegro i ebayu (chociaz przyznam, ze nie szukalam). POLECAM!
Mateusz
No to teraz ja sie dorwe do klawiaturki... Malego poslalam na podloge do zabawek hehe...
Dostalismy od dziadka takie urzadzenie - nazywa sie babycook (Beaba) Les produits pour b�b� BEABA : biberonnerie, repas, toilette, soin, voyage, d�couverte, protection solaire et s�curit�
i zarowno sie w nim gotuje na parze, jak i potem miedli w mikserku. Bomba sprawa. Pol godziny i obiad dla smyka gotowy. Na pewno do kupienia w Beneluksie, Francji i Niemczech. No i najbrawdopodobniej na allegro i ebayu (chociaz przyznam, ze nie szukalam). POLECAM!
reklama
Podziel się: