reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

reklama
Asiu i do nas karteczka doleciała DZIĘKUJEMY BARDZO !!!!!!!!!!!!!!!!Kartka i sam pomysł fantastyczny !!!!!! Dziekujemy , dziekujemy, dziękujemy ........... i buziaki dla Marcinka :-)

Marcinek bardzo dziękuje za buziaka, a mamusia za pochwałę :zawstydzona/y::-D
A swoją drogą to niezły czas - wysyłałam kartkę pod koniec maja..................

No i mamy kolejne karteczki :-) od Sumki i Kubusia ( przyszła wczoraj) i od Ell i Otylki ( dziś przywędrowała) DZIĘKUJEMY SERDECZNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny a ja cały czas się zastanawiam czy do któregoś dzieciaczka niedotarła kartka od Sandrusi :no:
Napiszcie prosze jak nie to wyślemy drugą :tak:

A ja się zastanawiam, czy doszły karteczki od nas... ostatnią partię kilku karteczek wrzuciłam 2 lipca do skrzynki osiedlowej, którą mijam idąc do pracy, i teraz mi przyszło do głowy- ciekawe, czy ona w ogóle jest czynna...

Kakaw - od Was dostaliśmy karteczkę już dawno, ale od Martusi nie doszła :no: Mamy w sumie 18 karteczek :-)
Mnie też niepokoi temat, czy od nas wszyscy dostali... Jakby co, to też proszę o zgłoszenie reklamacji ;-):-)

Dziewczyny czy wy też tak macie że wydaje wam się iż czas za szybko gdzieś ucieka ( ??!!) Niedawno planowałyśmy pierwsze urodzinki naszych skarbów a to już ponad 2 miesiące temu było .
My dzis byliśmy w odwiedzinach u znajomych którym urodził sie prześliczny synek . Prześliczny maluszek , kiedy tak na niego patrzyłam nie mogłam wprost uwierzyć ,że nasza Zosieńka też taka mała była , że to tak szybko mineło ...... Naprawde nie mogłam tego zdumienia ogarnąć .
Mi cały czas się wydaje że ona jest takim malucienkim okruszkiem , dopiero kiedy widze inne dziecko nowo narodzone zdaje sobie sprawe że żyje w błędzie :) . Nasza córeczka rośnie, rośnie , rośnie czas gdzieś niemiłosiernie ucieka . Zosieńaka z małego bezbronnego niemowlaczka staje się duzą dziewczynką , która potrafi już wyrazić swoje potrzeby, uczucia , emocje ..........
Taka kolej rzeczy , czy tego chcemy czy nie ...........

reklama
Do góry