reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

No popatrz-to moze tak czasem bywa z ta lewa strona-widocznie jakis nerw jest ucisniety, to mnie troche pocieszylas, bo przynajmniej moge myslec ze to normalne :-) A tak sie martwilam i juz nawet takie mi mysli przyszly do glowy, ze kosci mi zgnily :laugh2: :-D :laugh2: :szok: :sick: :laugh2: :-D :eek: Wyobraznia dziala.

reklama
Ale mnie rozsmieszylas z tymi zgnilymi koscmi ze az sie w pracy na glos zasmialam:-D :-D :tak: !!! No naprawde ja tak to czuje w srodku posladka i tak wlasnie mnie sie wydaje ze to wtedy jak mala jakos mi uciska na dany nerw. W ogole ostatnio czuje ze chodze tak troche jak kaczka z nogami rozszerzonymi i wyczytalam wlasnie ze to dlatego ze przed porodem wszystkie stawy sie luzuja by ulatwic porod! ma sens jak sie o tym wie! izka to ile masz teraz centymetrow w najszerszym punkcie brzuszka?

izka01 też mam taki ból w kroczu - gin mi powiedział, że to normalne - dzidzia rośnie i uciska na spojenie łonowe i pewnie tez gdzieś tam masz też ucisk na jakiś nerw.

Monia-jestem w szoku, wlasnie sie zmierzylam i mam tylko 96 cm, to tyle co chyba miesiac temu, ale brzuch jest na pewno wiekszy bo ciuchy musialam wieksze kupic, wszystko bylo za ciasne. Moze jakiegos innego ksztaltu nabral, ale juz wszyscy mi mowia ze ostatnio strasznie przytylam, ciekawe. Nawet piersi mi sie zaczely opierac na tej beczce :-)

reklama
Izka to masz tyle co ja, ja mam tak pomiedzy 96 a 97 zalezy jak trzymam miare:-D . A tez mnie sie wydaje ze brzuch jest wiekszy teraz wiec nie wiem jak to jest. Kurcze jak chodze to czuje sie jak kacka albo jakby mi ciezarowka pomiedzy gierami przejechala:szok: :-D bo tak jakos wydaje mi sie ze sie kolebie ale jak spojrze w lustro jak ide to niby nie widac tego wiec nie wiem czy ja juz mam urojenia czy co:szok: :-D

Do góry