reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Dzendoberek wszystkim!!
Ja po wczorajszym hop hop to tylko kolejnego czopa wychopalam!!! Nie moglam w to uwierzyc bo poprzedni byl gigantem a jednak cosik tam zostalo,a nawet calkiem sporo...tak wiec chyba sie rozwieram he he...

reklama
ja nadal w dwupaku. I po ktg. wyniki ok, takie jak w piatek. Mam sie zglosic na kolejne w srode. Normalnie masakra:dry:

u mnie rownież cisza, maluszkowi za dobrze w brzuszku, na razie żadnych mocniejszych skurczy, żadnych czopów, bóli i odpływów :-/ Jak nic się nie ruszy to w środę na kolejne badania a w sobotę w razie czego do szpitala.

A u mnie bóle krzyża przez całą noc były i w ciągu dnia również, ale nie robię sobie nadziei. Jestem pod wrażeniem że Dorotce tak szybko poszło a miała termin dzień po mnie:tak:.

reklama
Moje cialo juz ostro sie przygotowywuje do porodu ( skurcze od kilku dni,takie nawet bolesne,biegunka,czop polodowy...ktory wypadl mi juz trzeci raz!!! moge obdzielic tym czopem cale forum hi hi...smiejemy sie ze jak juz caly wypadnie to bede miala 10 cm rozwarcia :))) )

Ale powiem wam ze po ostatnim pobycie w szpitalu to sie troche przestraszylam tego porodu i jakos mi sie nie chce tam wracac...boje sie :(

Niuni,Fantazja,Kotek juz niedlugo i nasze meczarnie zostana wynagrodzone...oby niedlugo, bo mnie brzuch do przodu przewaza ha ha ha

Do góry