reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Dziewczynki właśnie się wybieram do szpitala, bo mi chyba na pewno wody zaczęły odchodzić :szok::-):rofl2: Już po nocy obudziłam się z przemoczoną piżamką, ale nie byłam pewna czy to wody się sączą czy jakiś rzadszy śluz, a teraz kilka razy wymknęło mi się plum i na pewno koloru i zapachu siku nie miało, tylko jakieś troszkę mętne były.
Trzymajcie kciuki byśmy już w trójkę wrócili do domu!:happy:

Szopka kciuki zaciśnięte, ale masz dobrze;-)!
Olla za Ciebie też trzymam kciuki pewnie do rana też wylądujesz na porodówce, ale masz pomysłową mamę hi hi :-D.
No tak a ja tu w końcu sama jak palec z brzuchem zostanę ;-( bo u mnie cisza.

Dziewczyny trzymam kciuki za Was wszystkie!! Ja jutro rano jadę już do szpitala i zostaję do porodu-oby jak najszybciej-trzymajcie też za nas kciuki!!
Pozdrawiamy-do zobaczenia po:-)

Wow-to sie ruszylo, widze ze kilka babeczek na raz urodzi :-) Olla, Szopka, Siwucha-szybkich i bezbolesnych porodow!!! Kotek-co prawda masz jeszcze pare dni do terminu ale moze sie przylaczysz do "zbiorowego rodzenia" heheh :-)

Szopka to super! Powodzenia Wam zycze.Kciuki mocno zacisniete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja dalej hop hop i nic, a w szpitalu takie fajne skurczyki mialam...
Ale powiem Wam ze takiego dobrego samopoczucia to nie mialam juz baardzo dawno,tyle energii mam ...az jestem zdziwiona!Czuje sie super!
Przesylam dobre fluidy....

Siwucha trzymam kciuki jutro żeby szybko poszło.
Izka bardzo chetnie się przyłączę do takiego zbiorowego rodzenia, jeszcze żebyśmy tak w jednym szpitalu rodziły;-).
Olla fluidy pozytywne złapane :-D.

reklama
Do góry