reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Dorotka cieszę się ze wszystko dobrze, a jeszcze bardziej że już niedługo możesz urodzić :-).
Fantazja życzę Ci obyś już jutro na to ktg nie musiała jechać tylko prosto na porodówkę :-).

reklama
szopka, Dzagud dzięki za słowa wsparcia:D jak napisałam na czerwcówkolandzi epowinnam zostac rozwiązana w ciągu najblizszych 2 dni. No i dzieki za info o buteleczce:D

szopka, Dzagud dzięki za słowa wsparcia:D jak napisałam na czerwcówkolandzi epowinnam zostac rozwiązana w ciągu najblizszych 2 dni. No i dzieki za info o buteleczce:D
nasza kochana p.Sorgo zycze Ci powodzenia jutro i szczesliwego rozpakowania,oraz zebys szybko do nas wrocila z Eryczkiem w ramionach:tak::tak::tak:

Dziewczyny zycze Wam z calego serca wszystkiego dobrego, szczesliwego i zdrowego jak i zarazem szybkiego oraz malo bolesnego ropakowania sie !!obyscie mogly sie jak najszybciej cieszyc swoimi maluszkami :tak:i oczywiscie szybkiego powrotu do domu i formy !! zazdroszcze Wam ...:tak:

Iza dziekuję za linka czytałam to juz kilka razy jaki i inne forum na ten temat. Czy Twoja siostra będzie miała poród rodzinny bo w Wejherowie kosztuje on 250 zł! Tylko nie wiem ile kosztuje znieczulenie.

Kotek-bedzie miala porod rodzinny i szczerze powiedziawszy nie mam odzewu od rodzinki wiec chyba wlasnie sa na porodowce (oby, bo juz za dlugo biedulka sie meczy). Nic nie wiem o kosztach ale bede pewnie niebawem miala jakies informacje to Ci przekaze.

dziewczyny, od wczoraj po badaniu mam brunatna wydzieline na podkładce w raczej duzych ilościach... nie pamietam, ktora trzeba sie martwic, brunantna czy krwawa:confused: nie ma żadnych blon w tym. Nie wiem czy panikować i leciec do szpitala, gdzie znowu ma dyżur ten konowal co chcial mnie na prywatna wizyte umówić za 200PLN czy czekać do 17 jak jestem umówiona z moja lekarką...

reklama
Kurcze Sorga nie wiem jak to jest z ta krwia...a nie mozesz zadzwonic do sojej lekarki i sie spytac?bo zeby nam konowaly w kroczu grzebaly to nie chcemy!

A mi sie chyba wody sacza ,z podpaska chodze,ale nie w jakis duzych ilosciach...nie wiem czy to wody plodowe ,no ale co innego...siku? I jak tak sie beda saczyc caly dzien to co?do szpitala...pewnie mnie wygonia...To chyba jeszcze nie moment na szpital,moga sie saczyc prawda ? doradzcie prosze :***

Do góry