reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

No tak :baffled:
Mój przyjaciel - laik w temacie - jak mu pokrótce powiedziałam na czym polega poród (nie wiem jak on się uchował...) podsumował z głębi serca "Ale masz przerąbane!"
Tak czy siak - swoje zbierzemy ;-)

reklama
powiem ci, że w zasadzie to nie wiem, czy mój mąż by wiedział na czym poród polega:szok: oprócz tego, że kobieta ma skurcze, krzyczy i w końcu rodzi dziecko;-)

:-D To tym lepiej, że go zaciągnęłaś na szkołę rodzenia :-D
Czasem mam wrażenie, że faceci niby wiedzą, niby się orientują, ale jak usłyszą konkrety, to i tak im mina rzednie :-D

a ja sie przylacze do tej ktora napisala ze na dziendobry u dentysty mowi o znieczuleniu:-D :-D Ja jak mialam miec operacje to powiedzialam ze wychodze z sali jak mi zastrzyku nie zrobia i to szybko. A to bylo po pierwszej minucie bycia tam gdzie zobaczylam stol przygotowany z narzedziami dla mnie: jakies kilometrowe patyczki do uszu, skalpele roznej wielkosci itd. Teraz tez napewno powiem zanim mnie na porodowke wpuszcza by bylo gotowe bo jak zastrzyku nie ma to sie zmywam:-D :szok: :-D

ja jak miałam mieć operację (mały zabieg - usunięcie ganglionu) to cieszyłam się, że na leżąco, bo jakbym siedziała, to niezbyt długo (i tak bym leżała). u dentysty już sama mówię, że znieczulenie to ryzyk, że odlecę, no i robią bez:eek:
monia zadzwoń zanim wsiądziesz do samochodu, że mają przyszykować, bo inaczej nie przyjedziesz do szpitala:-p :-D

reklama
Do góry