anulaws ja to byłam chudzinka po rozstaniu bardzo przeżywałam odejście ojca mojego dziecka taka zaślepiona toksyczna miłość, teraz nabieram ciałka ale się tym wcale nie przejmuję, a strój podkreśla wszystkie mankamenty ale za 29 zł czego oczekiwać było kilka fajniejszych krojach ale ja muszę mieć taki strój żeby bezpiecznie się czuć przy dziecku rok temu nad jeziorem jak się przyczepił to nie wiedziałam dziecko ratować czy się zakrywać Super macie z domkiem szkoda że tak daleko mieszkasz na grillla byśmy się wprosili ;-) A u nas zimnica się zrobiła dziś miałam nadzieję że zahaczy nas ciepło z południa no ale niestety zaczepiło nas zimno z północy. No i poszłam na spacer i zaczęło padać to się bezczelnie wprosiłam do koleżanki a kawkę.
Młodamama pewnie ciesz się i grilluj bo za kilka miesięcy będziesz głównie marzyła żeby się wyspać ;-) A jak tam się czujesz co tam u dzidzia?
Młodamama pewnie ciesz się i grilluj bo za kilka miesięcy będziesz głównie marzyła żeby się wyspać ;-) A jak tam się czujesz co tam u dzidzia?