reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Oj tyle tu sie dzieje, ze nie nadazam na czas z czytaniem, ale staram sie. Teraz Mala coraz wiecej sama sie zajmuje sobie wiec mam duzooo czasu i nadrabiam. Wrocilam z Anglii zmienilam dokumenty teraz czekam az zmienione mi przysla do Polski i zacznie sie biurokracja polska,czyli nadanie peselu, zameldowanie, zmiana szczepien itp....

reklama
MMMonika fajnie,ze sie odezwalas
oj moja przyjaciolka by miala z Toba do pogadania, na meza co mieszka w Londynie, stara sie tam o legalne papiery,aby zjechac do pl, ostatnio Aga aby jechac z cora do niego, wydala ponad tysiac na zgode na paszport :szok:

a my zabiegane, komunia za pasem, pozniej tylko szkola mlodaj, no i moje obowiazki

a u nas wlasnie leje i tak porzadnie, dobrze,ze wrocilismy ta wieksza ulewa
chcialam mlodej okulary przed komunia,ale nie wyrobie sie czasowo, ty,m bardziej,ze chce jeszcze przed kupnem okularow wizyte optyka

Anula a gdzie byla mloda na zielonej szkole, moja za rok dopiero, choc niektore klasy 2 tez jezdzili,ale my dopiero za rok

O matko komunia-pamiętam...teraz jeszcze kilka lat mam.Moniki komunie robiłam w domu-sama-masakra jakas,chciałam jak najtańszym kosztem. myślałam ,ze się za***** jeszcze mała miała roczek i tak było zimno i lało jak jesienią.a planowałam po obiedzie gości na dwór wywalić na kawę i ciasto. okropne wspomnienia hehe;-)

Mozi na zielonej szkole była w Świerardowie Zdrój-6 dni.poprzeganiał ich gośc troche po górach-bo te dzieciory teraz to leniwce normalnie:tak: zadowolona bardzo.
Tysiak za zgode na paszport???????? u nas w pl ????? jak to dlaczego? tez będe musiała mojej małej załatwiać;(

ollla na grilla trzeba sie zebrac i dawajcie wszystkie z każdej str Pl do mnie:-D:-) -m iejsca w domu mam a jak nie to podwórko big i namioty rozwalimy:) szkoda tylko ,ze jeziora żadnego w pobliżu (40 km do najblizszego ;( ).

MMMonika wracaj na studia jak masz szanse-ja tego nie miałam jak Monie urodziłam :(((a teraz gnije w domu bez perspektyw...
jade po klamerki-nie wiem jakim cudem ale co kupie to znikaqją :szok: papappa :*

Ostatnia edycja:
reklama
a tak jeśli chodzi o pieczenie jedzenia na łonie natury to ja bym zjadła ziemniaki ale takie z prawdziwego ogniska to było dopiero znoszenie drewna, poparzone łapy od ziemniaków, nie to co kurczak z grill na węglu z podpałką ahhh
anulaws no to co tam ciekawego opowiadała po zielonej szkole?
marttitka no co tu ukrywać powalone te życie .... :-( dobrze że mamy dzidziole nasze słoneczka :-)
A ja dziś idę na spotkanie do przedszkola mój synuś zostanie przedszkolakiem bosze jak to szybko ja tam ciągle pamiętam przerażenie jak zobaczyłam 2 kreseczki ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry