reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
hej, witam wieczorna pora
a tu cos na fajnego z sieci [HIT SIECI] Rozbrajające bliźniaczki. Zobacz, co się stanie, gdy ich tata zacznie grać na gitarze
czy one nie sa urocze??
a tu cos na fajnego z sieci [HIT SIECI] Rozbrajające bliźniaczki. Zobacz, co się stanie, gdy ich tata zacznie grać na gitarze
czy one nie sa urocze??
Smerfetka25
Początkująca w BB
jaimis jak mam doła, to uciekam w dwie rzeczy - robienie/obróbkę zdjęć lub oglądanie filmów (kiedy spać nie mogę)
tak więc w robieniu zdjęć tak się rozgościłam, że na lapku ze 30gb zdjęć mam.. muszę zacząć odkładać na jakiś dysk zew.. ale wpierw to muszę spłacić kredyt.
tak apropo zdjęć - biorę udział teraz w konkursie foto, gdybyście miały możliwość, czy chęć pomocy, to zagłosujcie na moje foto zdjęcie z galerii "Konkurs City of play Październik 2012"
wystarczy dodać do ulubionych, wtedy głos jest uznany za ważny.
Raczkowa dziękuję, chyba pomogło, bo małemu temp poszła w zapomnienie na cały dzień bez żadnych wspomagaczy
mam nadzieję, że do niedzieli się wykruje, bo w nd przyjeżdżają teście, a w poniedzialek szwagierka z dzieciakami, także aktywne dni się zapowiadają.
Wypłakałam się i teraz jest mi lepiej, także dobrze mi to wycie zrobiło, zobaczymy na jak długo..
Mozi w necie pełno różnych filmików, takie dzieciaczki są przeurocze
tak więc w robieniu zdjęć tak się rozgościłam, że na lapku ze 30gb zdjęć mam.. muszę zacząć odkładać na jakiś dysk zew.. ale wpierw to muszę spłacić kredyt.
tak apropo zdjęć - biorę udział teraz w konkursie foto, gdybyście miały możliwość, czy chęć pomocy, to zagłosujcie na moje foto zdjęcie z galerii "Konkurs City of play Październik 2012"
wystarczy dodać do ulubionych, wtedy głos jest uznany za ważny.
Raczkowa dziękuję, chyba pomogło, bo małemu temp poszła w zapomnienie na cały dzień bez żadnych wspomagaczy
mam nadzieję, że do niedzieli się wykruje, bo w nd przyjeżdżają teście, a w poniedzialek szwagierka z dzieciakami, także aktywne dni się zapowiadają.
Wypłakałam się i teraz jest mi lepiej, także dobrze mi to wycie zrobiło, zobaczymy na jak długo..
Mozi w necie pełno różnych filmików, takie dzieciaczki są przeurocze
Aga1108
Po prostu mama
dzień dobry
jaimis, psy....to odkrywcze spostrzeżenie....spokojnie coś wymyślimy żebyś mogła być na imprezie:-)
mozi...dobre
smerfetka, to towarzysko zapowiada się wam tydzień u nas pasowanie na przedszkolaka pod koniec miesiąca ale nawet by mi przez myśl nie przeszło żeby informować exa
a my dziś siedzimy w domu ze śpikulcem po pas, była tylko "szybka piłka" do piekarni po chlebek, teraz młoda trochę podrzemała
jaimis, psy....to odkrywcze spostrzeżenie....spokojnie coś wymyślimy żebyś mogła być na imprezie:-)
mozi...dobre
smerfetka, to towarzysko zapowiada się wam tydzień u nas pasowanie na przedszkolaka pod koniec miesiąca ale nawet by mi przez myśl nie przeszło żeby informować exa
a my dziś siedzimy w domu ze śpikulcem po pas, była tylko "szybka piłka" do piekarni po chlebek, teraz młoda trochę podrzemała
Mozi
MAMUŚKA BB
Jaimis super masz synka,maly obserwator
ale sie ciesze,ze jesy weekand )))))
koncze szybki obiad tj frytki z dodatkiem, mloda jajko sadzone, ja szpinaczek
obejrzalam bym dzis jakis fajny film,ciekawe czy cos jest??
a kiedys gadalam z dziewczynami z pracy, co maja pelne rodziny
i u nich tez jak pierwsze dziecko bylo male to chodzilo z mama do kibelka,
jak weszla z oczy to byl placz
ale sie ciesze,ze jesy weekand )))))
koncze szybki obiad tj frytki z dodatkiem, mloda jajko sadzone, ja szpinaczek
obejrzalam bym dzis jakis fajny film,ciekawe czy cos jest??
a kiedys gadalam z dziewczynami z pracy, co maja pelne rodziny
i u nich tez jak pierwsze dziecko bylo male to chodzilo z mama do kibelka,
jak weszla z oczy to byl placz
Ostatnia edycja:
Elena
Grudniówka 2010
smerfetka zdrowka dla synka i badz dzielna :*
Dołączam się.
Smerfetka coś tam zrobiłam ze zdjęciem i dodałam do fb ale nie wiem czy głos się policzył
Aga to od dziś wyglądam na listonosza z tym zaproszeniem na balkonówkę ;-)
ja też się cieszę że weekend bo ta praca coraz większa porażka .... ahhh praca którą się lubi i do emerytury to moje marzenie
Aga to od dziś wyglądam na listonosza z tym zaproszeniem na balkonówkę ;-)
ja też się cieszę że weekend bo ta praca coraz większa porażka .... ahhh praca którą się lubi i do emerytury to moje marzenie
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
jaimis ja lubie swoja prace.... chociaz roboty mam multum. ludzei sa czasem meczacy...
eh ale opcji do emerytury tutaj nie ma.....
ide wysprztac sajgon na mieszkaniu....
jaimis ja lubie swoja prace.... chociaz roboty mam multum. ludzei sa czasem meczacy...
eh ale opcji do emerytury tutaj nie ma.....
ide wysprztac sajgon na mieszkaniu....
Aga1108
Po prostu mama
witam i ja
jaimis, kto nie marzy o takiej pracy już do emerytury ale w dzisiejszych czasach to tylko marzenie...nie realne do spełnienia
ola, udanego sprzątania
ja też musze coś ogarnąć i bierzemy się do pieczenia ciasta z jabłkami
coś dziś jestem nie do życia, głowa mnie ćmi, nic mi się nie chce
jaimis, kto nie marzy o takiej pracy już do emerytury ale w dzisiejszych czasach to tylko marzenie...nie realne do spełnienia
ola, udanego sprzątania
ja też musze coś ogarnąć i bierzemy się do pieczenia ciasta z jabłkami
coś dziś jestem nie do życia, głowa mnie ćmi, nic mi się nie chce
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aga a ja to musze konkretnie odgruzowac... masakra... mowisz ciasto... u nas pozniej beda babeczki...
ogolnei fajnie ze slonko za oknem.... tak jakos wiecje sie chce...
ogolnei fajnie ze slonko za oknem.... tak jakos wiecje sie chce...