reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cholercia szkoda że mam tak daleko na imprezę balkonową :-:)-:)-:)-:)-(
Smerfetka25 pamiętaj jak się ma doła to akurat jest okazja żeby się odbić ;-)i zdrówka!

a wniosek mojego synka ze spacerku - psy sikają nogą :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
jaimis jak mam doła, to uciekam w dwie rzeczy - robienie/obróbkę zdjęć lub oglądanie filmów (kiedy spać nie mogę)
tak więc w robieniu zdjęć tak się rozgościłam, że na lapku ze 30gb zdjęć mam.. muszę zacząć odkładać na jakiś dysk zew.. ale wpierw to muszę spłacić kredyt.

tak apropo zdjęć - biorę udział teraz w konkursie foto, gdybyście miały możliwość, czy chęć pomocy, to zagłosujcie na moje foto :) zdjęcie z galerii "Konkurs City of play Październik 2012"
wystarczy dodać do ulubionych, wtedy głos jest uznany za ważny. :)

Raczkowa dziękuję, chyba pomogło, bo małemu temp poszła w zapomnienie na cały dzień bez żadnych wspomagaczy :)

mam nadzieję, że do niedzieli się wykruje, bo w nd przyjeżdżają teście, a w poniedzialek szwagierka z dzieciakami, także aktywne dni się zapowiadają.

Wypłakałam się i teraz jest mi lepiej, także dobrze mi to wycie zrobiło, zobaczymy na jak długo..

Mozi w necie pełno różnych filmików, takie dzieciaczki są przeurocze :)

dzień dobry

jaimis, psy....to odkrywcze spostrzeżenie:-D....spokojnie coś wymyślimy żebyś mogła być na imprezie:-)

mozi...dobre:-D

smerfetka, to towarzysko zapowiada się wam tydzień:tak: u nas pasowanie na przedszkolaka pod koniec miesiąca ale nawet by mi przez myśl nie przeszło żeby informować exa:no:

a my dziś siedzimy w domu ze śpikulcem po pas, była tylko "szybka piłka" do piekarni po chlebek, teraz młoda trochę podrzemała

Jaimis super masz synka,maly obserwator :)

ale sie ciesze,ze jesy weekand :))))))
koncze szybki obiad tj frytki z dodatkiem, mloda jajko sadzone, ja szpinaczek

obejrzalam bym dzis jakis fajny film,ciekawe czy cos jest??

a kiedys gadalam z dziewczynami z pracy, co maja pelne rodziny
i u nich tez jak pierwsze dziecko bylo male to chodzilo z mama do kibelka,
jak weszla z oczy to byl placz

Ostatnia edycja:
Smerfetka coś tam zrobiłam ze zdjęciem i dodałam do fb ale nie wiem czy głos się policzył :zawstydzona/y:
Aga to od dziś wyglądam na listonosza z tym zaproszeniem na balkonówkę ;-)

ja też się cieszę że weekend bo ta praca coraz większa porażka .... ahhh praca którą się lubi i do emerytury to moje marzenie

dzien dobry

jaimis ja lubie swoja prace.... chociaz roboty mam multum. ludzei sa czasem meczacy...
eh ale opcji do emerytury tutaj nie ma.....

ide wysprztac sajgon na mieszkaniu....

witam i ja

jaimis, kto nie marzy o takiej pracy już do emerytury:confused: ale w dzisiejszych czasach to tylko marzenie:no:...nie realne do spełnienia:baffled:

ola, udanego sprzątania:-D

ja też musze coś ogarnąć i bierzemy się do pieczenia ciasta z jabłkami:tak:
coś dziś jestem nie do życia, głowa mnie ćmi, nic mi się nie chce:dry:

reklama
aga a ja to musze konkretnie odgruzowac... masakra... mowisz ciasto... u nas pozniej beda babeczki...
ogolnei fajnie ze slonko za oknem.... tak jakos wiecje sie chce...

Do góry