reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cześć

do chodzenia na kibelek z rzepem się przyzwyczajcie , bo to jeszcze trochę potrwa:-D:-D;-)

emilka, niechodzi o to że masz mniej jeść, masz jeść normalnie:tak:
odstaw całkowicie nabiał na tydzień i zobaczysz co się będzie działo, czy pojawi się coś nowego:tak:nabiał jest silnym alergenem:tak:
druga sprawa jest taka ,że u noworodków do ok 1,5 mc uwalniają sie hormony które przeszły pępowiną od matki i one też powodują wykwity na skórze, co prawda głównie na buzi ale zdarzają się odstępstwa od normy:tak:
następstna sprawa- spytaj dawcę czy ktoś z jego bliskiej rodziny nie jest alergikiem:confused: to tez może mieć znaczenie

ja w trakcie karmienia jadłam wszystko , sprawdzałam tylko czy młodej się nic nie dzieje, nawet truskawki :tak:

raczkowa, przekaże:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej Kochane :)

co u Was?

My zakatarzeni w domu siedzimy, jutro mamy pasowanie na przedszkolaka :)
pan tatuś nagle sobie przypomniał, że ma syna i wielce chce iść z nami...

Nie miałam ostatnio czasu, żeby zaglądać, bo miałam urodziny i trochę świętowania było :)
Z tej okazji była imprezka z przyjaciółkami, kino z siostrami, a jeszcze udało mi się wygrać bilety na niedzielę na kino z dzieckiem, więc miałam ostatnie dni bardzo aktywne.

W czwartek mały miał wycieczkę do palmiarni, wczoraj mieli w przedszkolu koncert z filharmonii dla dzieci cieszę się z tego przedszkola, fak faktem nie jest jakoś specjalnie blisko, ale warunki i to co oni oferują są bardzo zadawalające :)

Za to z kolei ja mam problem - z pracą. Fizycznej nie mogę mieć, bo mam stany zapalne w kręgosłupie :/

Krewetka
a co z tą kupką się dzieje? luźna jest? ja małemu dawałam soki przecierowe na to, a jak jest za twarda to jabłuszko :)

U mnie mloda tez miala taki okres,ze nie mozna bylo zejsc z oczy i do kibelka wspolnie chodzilismy

a my dzis po konsultacjach i logopedzie niedawno wrocilismy do domu, mloda koloruje zadanie z religii

krewetka jeśli macie problem z zaparciami podaj malutkiej śliwki w słoiczku z Hippa , u nas dawały ekfekt:tak:

smerfetka, a teraz gdzieś pracujesz:confused:

martttika smutne że ludzie którzy się tak kochali i mają dziecko i drogi się rozchodzą.... dobrze że zaczęłaś trenować tatuśka... i jak podobają się zajęcia???
emilka ​ja przez pierwsze 2 miesiące nie mogłam dziecka odkleić od siebie a po 2 miesiącach i chętnie na leżaczku leżakował a teraz to się dużo sam bawi tak że nie dołuj się za bardzo ;-)
smerfetka25 to sto lat ;-)
Aga i jak balkon??? nie odpadł? ;-)

jaimis, szkoda mówić:wściekła/y::wściekła/y: wczoraj nie robili bo byli u sąsiadki ( szef - dupek pokręcił terminy:no:) , dziś mieli robić , całą noc lało, rano lało- zadzwonili o 7 że nie przyjdą, może jutro jak się wypogodzi..............normalnie krew mnie zalewa:angry::no:

Aga ale macie z tym balkonem, szybciej samemu by sie zrobilo
a u nas pogoda rano i w poludnie beznadziejna
mloda w zlym humorze,trzeba za chwile zwiasc sie za lekcje odrabianie,
na 17 bylismy na rozancu, musi chodzic przed komunia 2x w tyg

reklama
aga na rozaniec tez u was trzeba chodzic??
u nas przed komunia wystarczy msza w niedziele i masza skzolna, tam daja obrazki.

my po spacerze, mloda po kolacji i okapana... teraz zaraz klade ja spac... i czeka mnie tona prasowania... masakra....

Do góry