reklama
emilka87
Fanka BB :)
Olcia chcialabym trafic wlasnie na takie lekarza z powołaniem..
Aga tam przyjmuje dr Łukasik i dr Piotrowska
krewetka nie szystko stracone. twoja córcia jeszcze moze miec pełną rodzine.. moze kiedys kogos poznasz i stworzycie razem o niebo lepszą rodzine niz z exem... prawdziwym ojcem jest ten kto wychowuje..
Raczkowa wracaj juz bo sie opalisz na skwareczke:-) u nas dzisiaj tez pododie jak w grecji:-)
Aga tam przyjmuje dr Łukasik i dr Piotrowska
krewetka nie szystko stracone. twoja córcia jeszcze moze miec pełną rodzine.. moze kiedys kogos poznasz i stworzycie razem o niebo lepszą rodzine niz z exem... prawdziwym ojcem jest ten kto wychowuje..
Raczkowa wracaj juz bo sie opalisz na skwareczke:-) u nas dzisiaj tez pododie jak w grecji:-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam...
krewetka moze uda ci sie jeszcze poukaldac wszystko z jakims fajnym, wartosciowym facetem...
ja dzis po pracy bylam z oliwka i kolezanka na deserku... czas sie bylo odstresowac
poza tym troche sie nie wyrabiam... mam tone prasowania... nie chce mi sie...
krewetka moze uda ci sie jeszcze poukaldac wszystko z jakims fajnym, wartosciowym facetem...
ja dzis po pracy bylam z oliwka i kolezanka na deserku... czas sie bylo odstresowac
poza tym troche sie nie wyrabiam... mam tone prasowania... nie chce mi sie...
krewetka po co odliczasz dni od rozstanie????? na razie to ciężko niektórym zajmuje to lata innym miesiące ale trzeba zamknąć za sobą drzwi i żyć dalej, to już koniec was nie ma po co rozdrapywać rany, zmuś się rób coś fajnego co lubisz zmuś się nawet jak trzeba .... życie dokopuje .... ale trzeba to przeżyć
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
mamuski co tutaj tak cicho????
Aga1108
Po prostu mama
mamuski co tutaj tak cicho????
u mnie dziś kompletny brak weny
reklama
Aga1108
Po prostu mama
emilka, przy niewielkim zazółceniu noworodkowi podaje się 1 łyżeczkę glukozy rozpuszczoną w szklance wody i to tak jak pisała inamorate wypłukuje bilirubinę
nie martw się wszystko będzie ok
Lukasika nie kojarzę ale Piotrowska jest taka dość jako pediatra, może miała zły dzień i akurat na Ciebie padło
marttitka, nie męczyły Cię koszmary po tak późnej uczcie
krewetka, dokładnie nie ma się co oglądać za siebie, trzeba iść dalej , wziąść życie za bary;-)
nie martw się wszystko będzie ok
Lukasika nie kojarzę ale Piotrowska jest taka dość jako pediatra, może miała zły dzień i akurat na Ciebie padło
marttitka, nie męczyły Cię koszmary po tak późnej uczcie
krewetka, dokładnie nie ma się co oglądać za siebie, trzeba iść dalej , wziąść życie za bary;-)