reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Aga lekarka mwoila zeby ewentualnie podawac glukoze nie koniecznie. Polozna powiedziaa zeby nie dawac bo nie ma takiej potrzeby i ze zóltaczke jesli ma to napewno nie duzą.. do lekarza chodze na 11go list. do anet-med, ale jak piatkowa wizyta przebiegnie jak ta pierwsza to chyba zmienie przychodnie albo chociaz lekarza bo ta pani dr jest nie za przyjemna i podono lubi wymyslac dzieciom choroby;/

krewetka witamy :)

reklama
dzien dobry

aga porcje zywieniowe to nam kiedys juz ta sedzina obciela... myslalam ze ja wtedy rozszarpie... a chodzilo o toze jak mala ma 3 posilkiw przedskzolu tow domu je tylko kolacje... nosz wtedy to mnie ponioslo...

poza tym juz wiemze bedzie cyrk na kolkach... na trzezwo ciezko przetrwac... dobrze ze my firma w ktorej pracuje ochrania sad... najwyzej dawce odstrzele:angry::angry:

poza tym mam super transport do domu, odwozi mnie teraz przedstawiciel handlowy bo jedzie w moim kierunku:tak::tak:

emilka nie beirz sobie do siebeiwszystkiego co mowi pediatra, oni sa po prostu profilaktyczni...

krewetka witaj i napisz nam cos o sobie.

jaimis poradnik to moze sie zbierzemy i wszystkie napiszemy razem:-D

Hej, wpadłam tak na chwilę, jutro Wam poodpisuję.

U nas mały przełom w relacjach ja-ex. Coś tak czuję, że niedługo coś się szykuje, że taki dobrotliwy dla mnie... Ostatnio jak był taki miły, to dwa tygodnie później dostałąm pozew o rozwód, który notabene miesiąc później wycofał cwel :D
Ja muszę do dermatologa, wyszła mi jakieś dziwne uczuclenie na całym ciele :(
Mały w przedszkolu rewelacja, dzisiaj pani pochwaliła go, że jest grzecznym i radosny i wgl nie płacze, a wczoraj jak go odbierałam, to połowa jego grupy w płaczu za rodzicami..

Zaraz lecę na imprezkę z przyjaciółką. Dostała w pracy wypowiedzenie (a z tej pracy chciała odejść, bo coraz gorzej tam się działo), a ja niedługo mam urodzinki, to idziemy świętować. W zasadzie obie sprawy.

Do jutra! Dobrej nocki i trzymajcie się :*

ola, to jakaś wyjątkowo wredna baba:no::crazy:

smerfetka, udanej imprezy:-),super,ze synuś tak fajnie się spisuje:-)

emilka,czyli położna swoje a lekarz swoje:baffled:szkoda gadać:baffled:

cholera ciągle mnie dziś wylogowuje:szok::baffled:

emilka87 lepiej zrobić raz za dużo badanie niż raz za mało
Aga zawsze jakieś etykietki przyczepia się wstydzioch, łobuziak nie ma co się łamać i dalej tłumaczyć ;-) a na starszych panów niech uważa na dobre jej wyjdzie ;-)
smerfetka to nie wiem czy dobrze czy źle że dostałaś wypowiedzenie jak by co po prostu życzę lepszej pracy i miłej imprezki :-)
krewetka witaj

olcia no ale wiesz czlowiek idzie do lekarza z nadzieją ze ten zna sie na rzeczy i pomoze.. a nie nawymysla chorób i moze w ktoras trafi:baffled:

smerfetka udanej imprezki:)

Aga no dokladnie kazdy mowi inaczej i nie wiedomo kogo sluchac.. jednak polozna budzi wieksze zaufanie, poza tym znam ją dłuzej...

jaimis w sumie to tak... ale jaos nie do konca jestem pewna czy to jednak bylo konieczne... oby nie..
czekam jak na szpilkach na te wyniki badan na zoltaczke... moglby byc juz czwartek:-(

Ostatnia edycja:
aga jak ktos obniza dziecku ktore zaczyna przedszkole aliemnty, uwazajac ze utrzymanie bedzie tansze nie dosc ze wredny to jeszcze nei calkiem normalny...

ja juz dzis leze... normalnie cos nowego u mnie o tej porze... pazurki jeszcze pomalowac musze

emilka ja na poczatku tez trafilam na taka pediatre... [pozniej zmienilam na fajna i tej sie trzymam

ola,może Twój ex wpadł sędzinie w oko:szok::szok:

emilka,trzymaj się tego do kogo masz większe zaufanie:tak: jaki tam jest pediatra u grzegorczyków?

jaimis,mam nadzieję,że młoda nie będzie gustowała w panach 50+:eek::eek:

reklama
krewetka, witaj:-)
napisz coś o sobie i swoim maluchu:-)

witajcie :)

Lilianka ma 2,5 roczku, jest kochana, grzeczna ( no prawie), mieszkamy w Beskidzie Niskim, przyjechałyśmy za mężem z Krakowa, niestety nie ułożyło nam się i zostałam tu sama :-( ( dziś mijałaby nam kolejna rocznica ślubu)
ciężko jest ale wierze ze kiedyś wkoncu wszystko sie ułoży, najbardziej mam żal ze córcia nie będzie mieć pelnej rodziny:-(

Do góry