reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witajcie. Wpadam na chwilkę, póki maluch śpi, bo zapewne nie za długo. Mam w domu miśka koale ;-) Nie schodzi mi z rąk nawet na mnie spi.Chrubsko nie chce odpuścić, po antybiotykach dostała grzybice gardła... Jeszcze płakała mi że ją pupa znowu boli więc mam nadzieje że nic więcej się nie przypałeta w poniedziałek znów do lekarza więc żegnaj przedszkole, żegnaj praco:dry:.
Ollka ależ ta twoja Oli kochliwa;-) a tatuś szkoda wogóle komentarza.
No i dziećsię obudził tyle mojego wieczoru Buziam

hej,
ciezko za wami nadazyc:-D co zagladam to kolejne kilka stron do nadrobienia...
Aga tata lezy narazie na Mecu ;/ jak go troche podreperują to mają go przewiez do zabrza..
super ze trafiłas na taką fajną babke w up.. w dzisiejszych czasach takie urzedniczki to chyba rzadkosc..
wypoczywajcie z Martynką:)
Olka bardzo dobrze powiedzialas plemnikowi.. takie z nich tatuski ze nawet nie zauwazają tego ze oni sami najwieksza krzywde robia wlasnym dzieciom..
czekam na ten dzien az moj plemnik mi powie ze mi nie wolno to mu powiem co o tym mysle..
No to widze ze szykuje ci sie zięciu.. nie ma sie co dziwic ze oliwcia nie ma czasu na rozmowy z mamą:-)
Raczkowa to plemnik zniknal od momentu gdy otrzymał ta lieste zakupów i uslyszał o szczepieniach? juz wyczrpało sie jego ojcowkie uczucie na ten miesac:crazy:
madziunia wracajcie szybciutko do zdrówka!

a ja juz wszystko zamowilam dla Małej i jej kącik czeka na łóżeczko :)
tez dzisiaj dostałam tekstem w twarz od plamnika, ze chyba juz sobie dołoże troche bo cena wozka i lozeczka przekroczyla to co mialo byc... oczywiscie go wysmialam bo nie jest swiadomy ile wiecej juz wyadałam.. oczywiscie paragoniki sobie leżą i kolekcjonują sie w odniewiednim miejscu :-D
moja godzina zero jest juz tuz tuz.. Malutka mnie nie oszczedza:-D

madziunia zdrowka dla corci.
teraz jeszcze dodatkowo buzke musicie wyleczyc, biedna,oby szybko jej przeszlo.

emilka a my tu czekamy az sie rozpakujesz...
kurde dobry ten twoj plemnik... on mysli ze dziadzia potrzebuje tylko lozeczka i wozka?? to ja mu gratuluje!
ciekawe czy ma wyliczone ile ci bedzie wolno pampersow zuzyc...:szok:

istny horror z tymi facetami....

ja niedawno wrocilam z popoludniowego wypadu na pszczyne, fajnie bylo. no ale jutro juz wkoncu moja zakochana ksiezniczka wraca:-D

Olcia a Oliwia jeszcze nie oznajmiła ze wraca do domu z chłopakiem?:-D
moj plemnik ma swoj swiat.. nie ma zielonego pojecia o dzieciach czy kosztach ich utrzymania a jego teksty poprostu mnie bawią.. niech sobie pogada, wazne ze jak narazie na to daje ;)

hej,
ciezko za wami nadazyc:-D co zagladam to kolejne kilka stron do nadrobienia...
Aga tata lezy narazie na Mecu ;/ jak go troche podreperują to mają go przewiez do zabrza..
super ze trafiłas na taką fajną babke w up.. w dzisiejszych czasach takie urzedniczki to chyba rzadkosc..
wypoczywajcie z Martynką:)
Olka bardzo dobrze powiedzialas plemnikowi.. takie z nich tatuski ze nawet nie zauwazają tego ze oni sami najwieksza krzywde robia wlasnym dzieciom..
czekam na ten dzien az moj plemnik mi powie ze mi nie wolno to mu powiem co o tym mysle..
No to widze ze szykuje ci sie zięciu.. nie ma sie co dziwic ze oliwcia nie ma czasu na rozmowy z mamą:-)
Raczkowa to plemnik zniknal od momentu gdy otrzymał ta lieste zakupów i uslyszał o szczepieniach? juz wyczrpało sie jego ojcowkie uczucie na ten miesac:crazy:
madziunia wracajcie szybciutko do zdrówka!

a ja juz wszystko zamowilam dla Małej i jej kącik czeka na łóżeczko :)
tez dzisiaj dostałam tekstem w twarz od plamnika, ze chyba juz sobie dołoże troche bo cena wozka i lozeczka przekroczyla to co mialo byc... oczywiscie go wysmialam bo nie jest swiadomy ile wiecej juz wyadałam.. oczywiscie paragoniki sobie leżą i kolekcjonują sie w odniewiednim miejscu :-D
moja godzina zero jest juz tuz tuz.. Malutka mnie nie oszczedza:-D
juz plemnikowi jego checi pomocy finansowej sie skonczyly??jeszcze sie dziecko nie urodzilo??
on mysli ze lozeczko i wozek to wszytsko co dziecko potrzebuje???
a gdzie pampersy, husteczki,kremy, ubranka,posciel do lozeczka,butelki i reszte rzeczy????
mysli ze jak dal na dwie rzczy to bedzie spokoj i wyziazal sie z obowiazku
a co do paragonow,to lepiej miec faktury imienne,
bo mi np w sadzie sedzia wszystki leki co kupowalam na paragon,oddala,ze nie bedze tego pod uwage,tylko imienne

Madziunia duzo zdrowka dla Oliwki, mojej tez raz po antybiotyku powylazily krostki w budzi i na ustach :(

u nas tez dzis chlopdniej i deszczowo

reklama
heh to samo mi pwoiedziala ta prawniczka ze paragony moge sobie wsadzic :dry: a faktury mam tylko 2 :-( myslicie ze jest szansa ze jak zaniose np wszystkie paragony do apteki to mi wystawia jeszcze fakture?

emilka tak plemnik zapadl sie pod ziemie ale spoko wypelznie na pwoierzchnie jak dostanie pozew :-D:-D:-D

Do góry