ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Mozi w przypadku oliwi druga... pierwsza sie wlasnei zakonczyla przed wakacjami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz plemnikowi jego checi pomocy finansowej sie skonczyly??jeszcze sie dziecko nie urodzilo??hej,
ciezko za wami nadazyc co zagladam to kolejne kilka stron do nadrobienia...
Aga tata lezy narazie na Mecu ;/ jak go troche podreperują to mają go przewiez do zabrza..
super ze trafiłas na taką fajną babke w up.. w dzisiejszych czasach takie urzedniczki to chyba rzadkosc..
wypoczywajcie z Martynką
Olka bardzo dobrze powiedzialas plemnikowi.. takie z nich tatuski ze nawet nie zauwazają tego ze oni sami najwieksza krzywde robia wlasnym dzieciom..
czekam na ten dzien az moj plemnik mi powie ze mi nie wolno to mu powiem co o tym mysle..
No to widze ze szykuje ci sie zięciu.. nie ma sie co dziwic ze oliwcia nie ma czasu na rozmowy z mamą:-)
Raczkowa to plemnik zniknal od momentu gdy otrzymał ta lieste zakupów i uslyszał o szczepieniach? juz wyczrpało sie jego ojcowkie uczucie na ten miesac
madziunia wracajcie szybciutko do zdrówka!
a ja juz wszystko zamowilam dla Małej i jej kącik czeka na łóżeczko
tez dzisiaj dostałam tekstem w twarz od plamnika, ze chyba juz sobie dołoże troche bo cena wozka i lozeczka przekroczyla to co mialo byc... oczywiscie go wysmialam bo nie jest swiadomy ile wiecej juz wyadałam.. oczywiscie paragoniki sobie leżą i kolekcjonują sie w odniewiednim miejscu
moja godzina zero jest juz tuz tuz.. Malutka mnie nie oszczedza