reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

aga wiem wiem ze dzieci z pelnych rodzin tez sa rozuszczone:tak::tak: mam bratanice... i czasem przebija moja oliske.
najgorsze jest to ze jest nauczona opcji ja mam wszsytko najlepsze, wszystkiego najwiecej... i wogole wszystko to co ona ma jest naj naj...

Aga taki tekst w jego wydaniu gdzie nie widzial malej od lat.. chore... ale wiesz to ja NIC NIE ROZUMIEM

reklama
ola...proste ...pies ogrodnika, sam nie ruszy i innemu nie da:baffled: tylko,że on tu nie ma nic do gadania:no::tak:

dobra lecę bo o 13 mam busa z katowic:tak:

ollka22, bardzo dobrze panu odpowiedziałaś. Ja wielokrotnie słyszałam od ojca moich dzieci, że nie wolno(!) mi się z nikim wiązać, bo każdy facet w takiej sytuacji nie będzie chciał się wiązać ze mną tylko... mieć możliwość uwieść i wykorzystywać seksualnie naszą córkę :szok:............. tak tak. Cudne, prawda? Psy ogrodnika...

Ponowa to tez slyszalam... ze mi nie wolno,
eh... zeby oni tak interesowali sie dziecmi jak naszym zyciem to y bylo dobrze...

ponowa no mam nadzieje ze nie odwazylas sie zlamac zakazu exa...:-D oni by sie do cyrku nadawali
my pewnie lada dzien dostaniemy wezwania z sadu... to sie tatus ucieszy:-D:-D

aha Tobie nie wolno sie z nikim wiazac a on moze!!!!!!!??????? :wściekła/y: ja nie planuje z nikim juz byc ale jakby tak moj mi powiedzial to na zlosc bym miala i to jeszcze 3 naraz i wymienialabym ich co tydzien :-D:-D no ale na szczescie od 3 tygodni plemnik zapadl sie pod ziemie i nie daje znaku zycia :-D i oby tak dalej :tak: przynajmniej do tego 10 wrzesnia jak juz bede miala wszystkie wnioski popisane i zaniose do sadu :tak::tak:

raczkowa u mnie plemnik zniknal przed 10.... teraz pewnie splukany jest to juz wrocil do swiata... eh ja to mam tylko nadzieje ze moja niespodzianka sie mu spodoba:)

raczkowa nie nie... ja od ponad 5 lat jestem wredna suka... i tego sie trzymajmy...
kur... ma w domu:tak:

wiesz on juz sie przyzwyczail ze ja nie odpuszczam. i teraz tez nie odpuszcze.

edit... raczkowa moj ex uwaza ze mi chodiz tylko o kase... tylko kurde skoroon nie ma dla oliwi czasu nawet raz w tyg... to przeciez ja go blagac o ten czas nie bede.
wiec teraz juz chyba tylko o kasie bedziemy rozmawiac:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry