reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej :-)
podczytuję Was, ale skupić się na pisaniu (albo znaleźć chwilkę:-p) to już nie jest tak łatwo:sorry2:
mój mały pokazał dzisiaj, że potrafi wejść na schody (o zgrozo!:angry:) no to teraz się zacznie. dodam tylko, że mam tak nieprzystosowany dom do małych dzidzioli, że schody to ja mam wszędzie, począwszy od kuchni, łazienki (oba pomieszczenia na półpiętrze), kończąc na tradycyjnych schodach na górę:crazy: Poza tym wstaje na nogi już nie tylko przy kanapie, ale przy szafkach, więc mam z nim urwanie głowy:tak::-) Ale jest przy tym wszystkim cudowny:-D

emilka to nieciekawie masz z ojcem.... Nie dość, że samej już Ci fizycznie ciężko to jeszcze dodatkowe (bardzo trudne z resztą) obowiązki...

pirrlloott my też się jeszcze nie znamy, więc witam i ja:-)

reklama
laseczki i lasku ;-) ja tez czytam ale tak jak Wy mam urwanie macicy i ciezko cos popisac mam chwile tylko wieczorem ale o tej godzinie juz padam dlatego tak... sciskam Was wszystkich cieplo :*:*:*

emilcia 3maj sie kochana :tak:

ahhh no i zapomnialam sie pochwalic moje Brunusiatko ma dzisiaj miesiac :szok::-D ale dalej niesforny :szok::-D

witam i ja
emilka nie dobrze ze tata nie chce sie zglosic do lekarza, oby udalo sie go przekonac.

a ja dalej nic nie zalatwilam... czuje sie w tym urzedzie jak w cyrku.

martttika to trudny etap przed toba, nabiegasz sie teraz solidnie pilnujac malego:)

pilociku oliwia jeszcze ma sporo czasu do komuni ale obstawiamze skad gosci sie nie zmieni

cos mialam jeszcze pisac ale nie pamietam

emilka, uf to bardzo nieciekawie:szok:, nie próbowałaś sprowadzić lekarza do domu, może przekonał by ojca,że szpital jest konieczny:confused:

raczkowa, to gratuluję miesięcznicy:-)
marttitka, oj to uzbruj się teraz w cierpliwość, pobiegasz trochę za synusiem:-)
ola, a podobnież obsługa petentów w urzedach miała ulec kolosalnej poprawie, ciekawie tylko gdzie tak jest:baffled:

ja miałam popołudniu koleżankę na kawie i plotach a teraz robię nadziewaną paprykę na jutrzejszy obiad, bo jutro mam trochę biegania:tak:

kurde uwielbiam nadziewane papryki:tak:

co do urzedow... hmm.. zobaczymy jaka bedzie ich uprzejmosc dalej, po jednej skardze wszytskie sprawy zalatwiam u kierowniczki... ktora rozeznainie ma takie jak ta stazystka...
dzis skaldalam pisemna skarge na pup w urzedzie miasta bo panie fkatycznie przeginaja...

Witajcie;-) Raczkowa tu jest strona kancelarii prawnej z której możesz pobrać gotowy arkusz kaltulacyjny kosztów utrzymania niemowlęcia, jeżeli potrzebujesz dalej pomocy w napisaniu pozwu może ci się przydam napisz mi na priv email swój mogę wysłać ci kopię swojego pozwu przerobisz go na swoje potrzeby,a potem coś razem sklecimy. Wiesz jeżeli ojciec dziecka przyjdzie z adwokatem to tylko na twoją którzyść- ma na adwokata to ma na płacenie konkretnych pieniędzy na dziecko. Po za tym możesz wnioskować o adwokata z urzędu jeżeli czujesz że byłoby to dla ciebie lepiej, oto mogę podpytać adwokata który pracuje u mnie w ośrodku w gopsie? Tak więc jak coś- pisz ile będę mogła to pomogę.

To wstawiłam stronę:sorry2: już się poprawiam
Grzybkowski Guzek Jackowski - adwokaci Poznań
I jeszcze jedno pomyśl czy nie warto byłoby uregulować sprawę prawnej opieki nad dzieckiem, bo ,,tatuś" w przypływie euforii może przyjść,wziąć dziecko i odda jak będzie miał ochotę a ty nic nie zrobisz- jest jego ojcem i ma na razie do tego prawo? A jak będziesz mieć na piśmie że ty sprawujesz opiekę nad dzieckiem to ci nie podskoczy :-p

pirrllott, człowiek młody duchem, gorzej z ciałem;-):-D, kuruj się, zrób okład z Altacetu albo Uzarinu to Ci ulzy:tak:
a mnie udało sie zrobic interes-sprzedałam stary telefon, stówka wpadła :-D

Ale ja nawet wyglądem jestem młodszy o te 10 lat :-D a tak pomijając wygląd i wiek, dziękuję za radę, akurat miałem altacet w domu i troszeczkę pomogło, już mogę stawać na tą nogę :-)

pirrllott może nie że lata tylko stagnacja ;-)

To na pewno jest stagnacja, chyba muszę zacząć biegać co dziennie z rana:nerd:

reklama
Do góry