czesc .Stare rany bardzo bola ,tym bardziej gdy to byl czlowiek ktory mowil, ze kocha...
Jaimis wspolczuje ci bardzo.Ja z tatusiem mojej malej nigdy nie bylam para, Probowalismy ,zaczynalismy dopiero ta droge. pojawila sie mala..wiedzialam ,ze nie bedziemy razem.pomimo to bolalo ,bo wiedzialam ,ze ma ta inna ,ze jest z inna.Przeszedl sam siebie kiedy odwiedzil mnie w szpitalu ,po porodzie ,ze swoja nowa dziewczyna .SZczeka mi opadla ,bylam POD WRAZENIEM.
wczesniej zaproponowal mi ze jesli BARdzo potrzebuje pomocy ,to owszem on albo JEGO DZIEWCZYNA mi pomoze .Niwiem czy byla to jakas demonstracja ,a dziewczyna miala robic ,za ochrone!!!kierowce!A on pokazal ile ma wyczucia.
Wczesniej chcialam ,aby mala miala z nim kontakt,ale teraz poco dziecku mieszac w glowie .pojawi sie raz na kilka mieiecy ,zrobi zdjecie na facebooka ,aby sie pochwalic ..
Jaimis badz dzielna ,wytrwalosci ,zycze i niemys ,nie gdybaj ..patrz w przyszlosc ...
No wlasnie .Umowilam sie prawie na randke ,Faceta nie odstraszylo nawet tak male dziecko:-).Boze ja niemam sie w co ubrac!!!szok jak ja zdziczalam ostatnio.