reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzien dobry
brita jak zakupy??

my po bardzo udanym weekendzie, bylo milo...
dzis zaraz trzeba wyskoczyc na zakupy, zrobic obiadek i na 16 pozniej na zebranie do przedszkola... jak milo juz wiedziec jakie koszty mnie czekaja...

brita jak to anne.ges napisała na "wizji nowego związku"
"Nadejdzie czas, gdy uznasz, że wszystko skończone. I to będzie początek.
Louis L'Amour"
Teraz masz diametralną zmianę w swoim życiu, a czas leczy rany.... Trzeba przeboleć że się rozpadło coś co miało trwać wiecznie i wybaczyć, wybaczenie da ukojenie a czas leczy rany.
Ja też nie czułam że powinnam iść do psychologa każdy musi znależć swój sposób ja postanowiłam zmienić swój sposób myślenia i postrzegania siebie. Mam nadzieję że ty szybko znajdziesz swoją własną drogę do poradzenia sobie z tym co się dzieje. I pamiętaj jak będziesz potrzebowała się wypisać, wygadać światu co o nim myślisz masz tutaj nas :tak: Nie znam Ciebie osobiście ale z twoich wypowiedzi wydaje mi się że masz silną osobowość i zajdziesz tam gdzie postanowisz :tak:

Ja tylko napisać, że:

Da się żyć bez spania i jedzenia... W każdym razie nieważne jestem dziś okropnie szczęśliwa. Po raz kolejny przekonałam się, że życie jest dla mnie łaskawe. Daje nam zawsze dokładnie to czego oczekujemy. Czekanie na wyniki przez te kilka dni i wmawianie sobie i światu wbrew wszystkim i wszystkiemu, że będą dobre było cholernie męczące.. Tak naprawdę nikt nie wierzył, że wszystko skończy się tak pomyślnie oprócz mnie... Ale opłaciło się....

Wyobraźnia jest wszystkim, jest próbnym przeglądem tego, co się w życiu przyciągnie.
Albert Einstein

Wrócę do Was za kilka dni jak tylko poukładam kilka spraw i się najem i odeśpię.....

Dzięki :)

hej!!!

jaimis jejku... jakie piękne i mądre słowa.... nawet nie wiesz jak mnie podniosły na duchu... Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!
anne.ges znaczy że wszystko jest ok!! Baaardzo się cieszę!!!
olka22 zakupy super :-) Jeszcze dziś z koleżanką pojechałam i kolejną kasę wydałam.... dżizzzzzzzzzz... mam nadzieję ze jutro trochę zarobię to wszystko się zwróci... :-) sobie kupiłam jakieś ciuchy i buty no i młodego obkupiłam....
dziś widziałam fajne kozaki i torebkę... i chciałabym kupic ale poczekam jeszcze...

a w niedzielę widziałam się z Ktośkiem i fajnie w sumie było... i on chyba się zako****e we mnie a ja nie chcę jeszcze.... dobrze mi teraz samej.... i mu to mówię... a on że poczeka.... masakra...

Ostatnia edycja:
Brita fajnie ze masz Ktosia ,masz kogos kto pomaga ci jakos zapomiec o ex i tej nieprzyjemnej sytuacji.
Mam dosc na dzisiaj. Od rana pika mi co chwile alarm przeciwpozarowy. niemoge tego cholerstwa otworzyc predzej wyrwe z sufitu ,bo to podobno piszczy jak potrzebuje nowa baterie..Mala tez piszczy ,wiec niemoge sie skoncentrowac..
Chcialam malej zrobic frajde i dalam jej kawalek jablka po obiadku,bo zrobila awanture jak zobaczyla ze ja jem.No i"pojadla "tak sobie ze wszystko wrocilo razem z polowa obiadu.Masakra...

anne.ges cieszymy się z tobą :tak:
brita ja też uważam że fajnie że masz Ktosia i dajcie Wam czas powoli może to będzie coś pięknego, ale wszystko w twoim tempie niech się dzieje i żebyś była pewna że tego właśnie chcesz.
iwona-33 mam nadzieję że nie wyrywałaś piszczka z sufitu ;-) A tak to bywa czasami z obiadkami że je wciskamy w dzidzię a dzidzia oddaje nie tą stroną co trzeba;-)

dzien dobry
my po zakupach, obiad sie robi... dzis papryki faszerowane, mloda przeszczesliwa bo uwielbia...

pisalam wam ostatnio ze pisal do mnie tata malej... kurde z ciekawosci weszlam na to jego konto na fb... i powiem wam szczerze ze przyrodnie rodzienstwo czasem bywa bardzo bardzo podobne do siebie... normlanie az sie zdziwilam...

brita dobrze ze zakupy udane i ze pan ktos poprawia samopoczucie... milo jest miec przy sobie faceta...ja to az dziwnei sie czuje jak D nie moze przyjechac... jakos tak sie przyzwyczailam do tegoze jest...

iwona wiecej luzu... a piszczka z sufitu trzeba sie pozbyc i bedzie ok:)

Anne.ges cieszę się, że wyniki dobre. ;)
Brita jak nie miłość to przyjaźń. Przyjaźń jest cenna jeśli jest czysta. Więc dobrze mieć obok siebie dobrego człowieka. ;)
Ollka to ostro. Może on galerię tworzy skoro szuka z wami kontaktu. To tak śmiechem żartem.
Iwona, a nie da się jakiejś administracji zawołać ??? A malutka pewnie się przejadła.

reklama
Do góry