reklama
No to nieźle, gratulacje .
Też bym chciała żeby znalazł się ktoś odpowiedni dla nas bo mam wrażenie że nie panuję juz nad tym wszystkim... Mala mi dziś nieźle daje popalić, zmęczona jestem codziennością...
A jak się poznaliście??
Też bym chciała żeby znalazł się ktoś odpowiedni dla nas bo mam wrażenie że nie panuję juz nad tym wszystkim... Mala mi dziś nieźle daje popalić, zmęczona jestem codziennością...
A jak się poznaliście??
bb to skrót od czego??
Tafojka - to nie jest tak że nie panuje nad moim życiem, po prostu czuję pustkę. Dni spędzam na pracy, zajmowaniu się dzieckeim, gotowaniu, sprzątaniu i uczeniu się a jak już mała zasypia i kładę się do łóżka czuję po prostu że brak mi czegoś jeszcze w życiu...Na tym to wszystko polega.
Tafojka - to nie jest tak że nie panuje nad moim życiem, po prostu czuję pustkę. Dni spędzam na pracy, zajmowaniu się dzieckeim, gotowaniu, sprzątaniu i uczeniu się a jak już mała zasypia i kładę się do łóżka czuję po prostu że brak mi czegoś jeszcze w życiu...Na tym to wszystko polega.
poznaliśmy się n bb, ale żadnych szczegółów więcej ;-)
Myślę, że jednak musisz sama zapanować na swoim życiem zanim kogoś wprowadzisz do niego...
Powodzenia!
jej jak ja ci zazdroszcze..
ja sie boje ze jak z mezem mi nie wyjdzie i sier ozstaniemy to ze ebde do konca zycia sama. jednak zmienilam sie bardzo przez okres ciazy. wczesiej mozna bylo o mnie powiedziec ze zgrabna itp a teaz pastzet gruby! i wiem ze zaden za mna nawet sie nie obejrzy!
meg134 bb to skrót BabyBoom
Nie no jestem pełna zaszokowania znaleźć miłość na forum o dzieciach historia niczym z książki albo filmu . Super .
Ja tez mam nadzieję że pojawi się w naszym życiu ktoś odpowiedni, pod warunkiem że ja skończę wybrzydzać haha...
Daffi - nie bądź zbyt krytyczna wobec siebie . Po za tym na zdjęciu ze ślubu wyglądasz cudnie .
Ja tez mam nadzieję że pojawi się w naszym życiu ktoś odpowiedni, pod warunkiem że ja skończę wybrzydzać haha...
Daffi - nie bądź zbyt krytyczna wobec siebie . Po za tym na zdjęciu ze ślubu wyglądasz cudnie .
Nie bój sie tego Dafii i nie myśl o tym! Jeśli źle się czujesz w swojej skórze to zmień coś. Idź do fryzjera, idź na dietę niech Twój mąż zobaczy, że ma dziewczynę młodą i ładną, która dba o siebie mimo wszystko! Od Ciebie to zależy. Gdy już Twoje poczucie własnej wartości wzrośnie to zobaczysz, że to czy on będzie czy nie, nie będzie miało takiego znaczenia, jeśli go nie kochasz. Nie będziesz się musiala martwic tym, że nigdy nikogo nie znajdziesz, bo tak wcale nie musi być!!!
pozdrawiam
pozdrawiam
Ja do fryzjera co jakis czas chodze bo mam jasne pasemka a naturalnie amm ciemny blond wiec chcac neichcac musze bo wygladalabym jak mapet. Do zrzucenia amm az 30kg! ja nie wiem jak t zrobic. juz raz schudlam ale przybralam moment wszystko i z lekka nadwyzka. Mam bvaredzo niska samoocene i ne radze sobie z tym. wiem jak wygladam bo patrze na siebie codziennie w lustro!
Meg zdj ze slubu to jest jak bylam na poczatku 6 miesiaca ciazy jeszcze wtedy moglam na siebie patrzec!
Meg zdj ze slubu to jest jak bylam na poczatku 6 miesiaca ciazy jeszcze wtedy moglam na siebie patrzec!
reklama