reklama
dziś mija rok od rozwodu
szybko zleciał
WOW już rok!!! A jak eks na jakim etapie jesteście?
dalej mnie kocha do szaleństwaWOW już rok!!! A jak eks na jakim etapie jesteście?
i nie chce słyszeć że to koniec
Eeee nie... jak był wysoko tak jest wysoko. Zero skurczy, zero czopów, zero rozwarcia nic...cisza i spokój....
Dzisiaj się dowiedziałam że jeden z chłopców który chodzi z Gabi do grupy jest 13 dzieckiem.... byłam w szoku myślałam że się przesłyszałam 13 dzieci....
to spokojnie jeszcze dwa tyg przed tobą
13 dzieci to musi być wyzwanie
A ty co czujesz?
Wyzwanie - to cholerna wojna codziennie - mi by nawet prozac nie pomógł - teraz się nie dziwię że ten dzieciak jest jakiś dziwny - to musi być walka o przeżycie na każdej płaszczyźnie
2 tygodnie mówisz - termin mam na 24 więc najpewniej masz rację
Wyzwanie - to cholerna wojna codziennie - mi by nawet prozac nie pomógł - teraz się nie dziwię że ten dzieciak jest jakiś dziwny - to musi być walka o przeżycie na każdej płaszczyźnie
2 tygodnie mówisz - termin mam na 24 więc najpewniej masz rację
Śliwka_Węgierka
Fanka BB :)
Basiu skoro Twój eks tak twierdzi, że Cię kocha to dlaczego się rozwiedliście? dużo mówi, a mało robi czy dopiero teraz go olśniło? jeśli można oczywiście zapytać. ja od niedawna tu jestem i trochę nie w temacie ;-).
Mozi
MAMUŚKA BB
czesc,my juz w domu,zjedlismy troche,ide sobie herbatke zrobic i zobaczyc za co sie zwiasc
Alonqa
Mój ideał <3Michaś:)
Witam wszystkich:-)
Coś słaby ruch na wątku...
Dziewczynki ma pytanie do warszawianek jeśli takowe są na wątku...jak się mają wyprzedaże w galeriach?wybieram się w niedziele do wawy na zakupy(pieniążki na święta wpadły i przydało by się je wydać) ale nie wiem czy jest sens bo wyprzedaże mamy od świąt więc może już nie wiele na wieszakach zostało
Więc proszę podpowiedzcie czy warto jechać czy już raczej nie ma sensu.
Coś słaby ruch na wątku...
Dziewczynki ma pytanie do warszawianek jeśli takowe są na wątku...jak się mają wyprzedaże w galeriach?wybieram się w niedziele do wawy na zakupy(pieniążki na święta wpadły i przydało by się je wydać) ale nie wiem czy jest sens bo wyprzedaże mamy od świąt więc może już nie wiele na wieszakach zostało
Więc proszę podpowiedzcie czy warto jechać czy już raczej nie ma sensu.
Bry...:-)
Alonqa - są już wyprzedaże w galeriach - w mokotowie i arkadii jest mnóstwo sklepów ale będzie również najwięcej klientów i najszybciej brakuje tych popularnych rozmiarów - rozejrzyj się (jesli możesz) za galeriami mniej uczęszczanymi np. klif, czy blue city. A czego szukasz?
Alonqa - są już wyprzedaże w galeriach - w mokotowie i arkadii jest mnóstwo sklepów ale będzie również najwięcej klientów i najszybciej brakuje tych popularnych rozmiarów - rozejrzyj się (jesli możesz) za galeriami mniej uczęszczanymi np. klif, czy blue city. A czego szukasz?
reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
czesc,a my w domu po jabuszki,Oli miala kolezanki na gorce wiec szczesliwa i do domu nie chciala,ale Karolcia tez szla wiec rozeszlismy sie my do sklepy,oni do samochodu