reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
WOW już rok!!! A jak eks na jakim etapie jesteście?
dalej mnie kocha do szaleństwa :cool2:
i nie chce słyszeć że to koniec

Eeee nie... jak był wysoko tak jest wysoko. Zero skurczy, zero czopów, zero rozwarcia nic...cisza i spokój....
Dzisiaj się dowiedziałam że jeden z chłopców który chodzi z Gabi do grupy jest 13 dzieckiem.... byłam w szoku myślałam że się przesłyszałam 13 dzieci.... :szok::szok::szok:

to spokojnie jeszcze dwa tyg przed tobą :tak:

13 dzieci to musi być wyzwanie :-D

A ty co czujesz?

Wyzwanie - to cholerna wojna codziennie - mi by nawet prozac nie pomógł - teraz się nie dziwię że ten dzieciak jest jakiś dziwny - to musi być walka o przeżycie na każdej płaszczyźnie

2 tygodnie mówisz - termin mam na 24 więc najpewniej masz rację:blink:

Basiu skoro Twój eks tak twierdzi, że Cię kocha to dlaczego się rozwiedliście? dużo mówi, a mało robi czy dopiero teraz go olśniło? jeśli można oczywiście zapytać. ja od niedawna tu jestem i trochę nie w temacie ;-).

Witam wszystkich:-)
Coś słaby ruch na wątku...
Dziewczynki ma pytanie do warszawianek jeśli takowe są na wątku...jak się mają wyprzedaże w galeriach?wybieram się w niedziele do wawy na zakupy(pieniążki na święta wpadły i przydało by się je wydać:tak::-D) ale nie wiem czy jest sens bo wyprzedaże mamy od świąt więc może już nie wiele na wieszakach zostało:nerd:
Więc proszę podpowiedzcie czy warto jechać czy już raczej nie ma sensu.

Bry...:-)

Alonqa - są już wyprzedaże w galeriach - w mokotowie i arkadii jest mnóstwo sklepów ale będzie również najwięcej klientów i najszybciej brakuje tych popularnych rozmiarów - rozejrzyj się (jesli możesz) za galeriami mniej uczęszczanymi np. klif, czy blue city. A czego szukasz?

reklama
czesc,a my w domu po jabuszki,Oli miala kolezanki na gorce wiec szczesliwa i do domu nie chciala,ale Karolcia tez szla wiec rozeszlismy sie my do sklepy,oni do samochodu

Do góry