reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam i ja.... zbytniej weny dzisiaj nie mam ale przywitać to się należy....Gabi w przedszkolu a ja się wygrzewam w domku..... muszę trochę posprzątać i nawet czuję wenę ;-)

reklama
Witam i ja.... zbytniej weny dzisiaj nie mam ale przywitać to się należy....Gabi w przedszkolu a ja się wygrzewam w domku..... muszę trochę posprzątać i nawet czuję wenę ;-)

czesc czechow,wczoraj ogladalam pogode i mowili,ze Warszawa zasypana okropnie,duzo snieguu u was?
jak sie czujesz,porod coraz blizej,na kiedy masz termin??

Cześć Mozi.... śnieg padał i to naprawdę sporo go spadło ale było +2 więc zrobiła się plucha - do tego wieje dość silny wiatr więc było nieciekawie. Termin mam między 17 stycznia z USG do 24 stycznia z OM - sądzę że ten drugi termin jest bardziej bo dziecko jest po porstu spore. Zobaczymy - byleby było to po 1 stycznia ;-)

Czuję się dobrze - bolą mnie tylko żebra - o ile nie siedzę prosto to jakoś żebra mi przeszkadzają:sorry2::dry::-)

dzień dobry wszystkim
Bliżniaki i ja chorzy.
Oni już mają drugi antybiotyk.
Oby Nowy Rok zaczął się lepiej.
Pozdrawiam

Część mała.... Mam nadzieję że szybko wydrowiejejcie i że Nowy Rok bedzie bardziej kolorowy

u mnie Gabryśka przyniosła jakąś cholerę z przedszkola i w wigilię myślałam że się pochlastam - ledwo dyszałam - byłam u lekarza i powiedział że coś jest w lewym oskrzelu - i że jeśli podskoczy temperatura to mam wziąć antybiotyki - na szczęście się nie było takiej potrzeby.

Czechow - teraz zauważyłam!!! Ty za niecały miesiąc masz już termin porodu :szok::szok::szok::-):-):-)

Współczuje wszystkim chorującym w święta. Dużo zdrówka dla Was (i dla zdrwych też - by się nie pochorowali)

W Łodzi śniegu brak :-( szaro, buro i ponuro.

Sylwester - na 80% w górach :-):-):-)

Ollka, Martucha - ja sylwestra 2006/07 i 2007/08 spędziłam w domu z martini przed kompem - nie było tak źle - wyspałam się... i kaca nie miałam :-)

Myśmy mieli 2 pozycje sylwka - jedną u znajomych M. - którzy mają półroczne dziecko i malutkie mieszkanie, zaprosili jakieś 20 osób i od razu powiedziałam że nie bardzo sobie to wyobrażam - kolega lubi bardzo słuchać głośno muzyki, dożo osób, nie będzie się gdzie położyć i generalnie chyba za stara jestem na takie imprezy. I drugą u naszych wspólnych znajomych - będzie kilka osób z dziećmi - niby fajnie ale w zeszłym roku poszliśmy tam razem z małą i cały następny dzień był do kitu - mała niewyspana i mendząca, my na kacu i niewyspani - nie było najciekawiej. Stwierdziliśmy że w tym roku siedzimy w domu i basta.... w sumie dla nas sylwek nigdy nie był jakimś świętem - może nie do końca jest to zwykły dzień ale nie ma się czym podniecać...;-)

dzień dobry wszystkim
Bliżniaki i ja chorzy.
Oni już mają drugi antybiotyk.
Oby Nowy Rok zaczął się lepiej.
Pozdrawiam
duzo zdrowka dla Ciebie i blizniakow,na pewno bedzie lepszyten Nowy Rok:tak:

Czechow dziewczyny beda z jednego miesiaca i urodzeniu blisko siebie,fajnie:-D
milych Sylwestow życze
a my sie w domu lenimy,wysypiam sie za wsze czasy,ale ide ziemniaki obrac na obiad-trzeba cos dobrego zjesc

Tafi zdrówka dla was
dobrze że Tato na chodzie to ma kto o was zadbac :tak:

czechów masz rację z tym sylwiek tez na twoim miejscu bym sobie odpuściła

reklama
czechow ja też nie robiłam nigdy z Sylwka wielkiego halo. Pierwszy raz z Tomkiem gdzieś idziemy do znajomych na domówkę a tak to to siedzieliśmy zawsze w domu ;-)
Tomka nie ma, jest w domu bo musi pracować, jutro przyjadą wieczorem z Fiodorem a nami opiekuje się zarażona ledwo żywa babcia:sorry2:;-)
Phantas a gdzie w góry się wybieracie?

Do góry