reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dziewczyny !!

Dostałam pracę :-) kurcze ....nie wierzę. Wczoraj byłam na rozmowie - przede mną 30 osób...i dziś zadzwonili , że mnie wybrali i w piątek na 12.00 podpisuję umowę. Nie ważne , że zarobie 650 zł - ale to będą moje...moje pieniądze...praca , dzięki której utrzymam moje dziecko...Jestem sama - ale to nic , bo wszystko zawdzięczam sobie i tylko sobie :-) Kurcze cieszę się jak nienormalna hehe

reklama
ola - wielkie gratulacje!!! to bardzo ważne uczucie ze ma się pieniązki z własnej pracy:tak: - powodzenia!

czechow - dopiero teraz zauważylam--- będzie dziewusia ! brawo! poprzednio tez w badaniu dziewczynka wychodziła - czy cichaczem na syneczka liczyłaś?

Hana - przede wszystkim liczyłam na zdrowe dziecko ;-). W pierwszej ciąży w związku z szalejącą tarczycą miałam usg raz w miesiącu i widziałam dziecko co 4 tygodnie teraz miałam dopiero 3 badania..... chociaż po cichutku chciałam dziewczynkę - wszystkie rzeczy mamy dla dziewczynki poza tym gabi będzie miała z kim w domek się bawić (za jakiś czas oczywiście) itp itd..... gorzej że m. mówi do 3 razy sztuka no i znowu się nasłucham od teściowej o tym w jaki sposób zrobić chłopca - a bóg mi świadkiem że trzeci raz tego nie zniosę....

czechow - u mnie jak na początku ze druga dziewusia - to mąz jak juz przełknął info to powiedział ze próbujemy do czterech na synka--- wieć rozumiecie:laugh2: haha ulżyło mi gdy na kolejnym badaniu jajeczka wyrosły:laugh2:

U nas nie ma takiej możliwości - specjalista od usg powiedziała coś w stylu " i tu bez wątpienia widzimy wargi sromowe" ;-) co niesamowicie mnie ubawiło - było to powiedziane jak podczas prezentacji ekonomisty mówiącego - patrząc na ten wykres bez wątpienia widzimy wzrost popytu o 20%

dzień dobry

Ja pamiętam moje usg... "widzi pani tą kreseczkę.... to dziewczynka" :-):-):-) na co dawca gdy na niego spojrzałam a on miał posępną minę "no co, zawiedziony jestem, miał być chłopiec" :-:)-:)-(

reklama
Do góry