reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

To prawda kurz jest wszędzie - jak byłam mała to byłam uczulona na dwie rzeczy aspirynę (krwotok) i ugryzienia owadów - puchłam jak balon

reklama
hey

wczoraj byłam z Kacprem u dentysty , nie było łatwo :sorry:
dziś dzięki słońcu dzień zaczął mi się dobrze
dostałam paweru i sprzatnęłam pokój (odsuwając meble ):cool2:
a teraz lecę na spacerek :happy:

czesc ale fajnie ze juz weekand
jutro jedziemy w odwiedziny do kolezanki,musze kupic jakis drobiazg na nowe domek dla nich,ja na plotki,a Oli do Sandi,jest pol roku mnodsza,badzo sie lubia

a ja mam mala u sasiadki,bo nie zdarzlismy wejsc na gore,Oli zostala zaproszona na zabawe,jeszcze pol godzinke i po nia idzie,obejrza na spokojnie Brzydule
zajadam wlasnie ryz z warzywami na paletnie,bo jakos to za mna chodzilo kilka dni;-)

zdrowka dla chorowitkow
ide zajrzec jeszcze gdzies indziej:-)

dzien dobry
my po dlugim spacerze...fajna pogoda to w parku bardzo duzo dzieci.
caly park ejst odnowiony, wszytkie zabawki nowe wiec mala do domuw racac nie chciala

dzien dobry
u nas obiadek sie gotuje, mala sie bawi a tak kolo 11 do parku jedzie z dziadkiem, musi mu poakzac nowe zabawki.
wiec mam wolne:))
pobuszuje na allegro bo nie mam pomyslu co Majce na mikolaja kupic...

pogoda super...

Dzień doberek. :-)

U Nas też piękne słoneczko. :-) Zuzia poszła właśnie spać z Babcią,G. obrał pyrki,a ja zrobiłam lodową,duszę mięsko i piję kawkę. :-p :-)

Dobry wieczor mamuski:-)

Ja juz mam wolny wieczor,maly spi(ale w dzien wcale nie spal) protest sobie zrobil:eek:

Pogoda do bani,wlasnie zaczelo lac strasznie:crazy:

Mamciu ja zaraz zajrze na ten nowy watek,ale juz moge powiedziec ze fajna sprawa-porady:tak:

reklama
witam :)
pierwszy raz jestem u Was :-) i w zasadzie to mam do Was pytanko...
nie jestem z biologicznym ojcem dziecka juz od polowy ciazy, przebywa on w ZK i nie bardzo interesuje sie dzieckiem, jestem panna a chcialabym ochrzcic mojego synka... czy nie bedzie zadnych problemow w kosciele ze jestem samotna mama?? jakie papiery beda potrzebne na chrzest?
z gory dziekuje za odpowiedz :-)
pozdrawiam

Do góry