reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
No macie racje nie ta to inna ale już by mogło się unormować ... Wczoraj był Kuba odwiedzić małą ... oczywiście się już zaczyna ... ryczałam znów jak bóbr jeszcze później pisał że mu źle i że nie wie jak ma sobie z tym poradzić i cokolwiek bym nie mówiła i robiła on wie że będziemy razem i nikt ani nic w nim tej nadziei nie zabije i czas jak nie będziemy razem wykorzysta żeby się zmienić i być lepszym człowiekiem i będzie czekał aż znów będziemy razem ... i ogólnie takie tam ... ja na szczęście byłam wczoraj na imprezie to mnie to nie ruszyło aż tak ale dzisiaj to już jest gorzej ... boże sama już nie wiem czy tęsknie za nim czy ogólnie mam potrzebę bliskości chociaż poznałam wczoraj zajebistego kolesia przystojny i w ogóle i wcale mi się nie chce z nim spotkkać ... z nikim innym nie mam ochoty się spotykać ... zwariować można ... napisałam Kubie żeby zachował swoje uczucia dla siebie ...

PHANTAS - za 14 dni skończę 20

Bla bla bla - to samo słyszę co rozmowę...zmienie się obiecuję , będę dobrym ojcem i na tym koniec - dużo mówi , mało robi...

czesc dziewczynki :-)

mialam dwie ciezkie nocki w pracy wiec i pisac mi sie nie chcialao :sorry:

moj chyba nie czyta tego forum... co prawda widzimy sie codziennie (przychodzi do mlodej), ale absolutnie nie ma mi nic do powiedzenia... czeka az ja podejme ostateczna decyzje (po raz kolejny) :eek:

ide sie komponowac i trzeba jakos zaczac nowy dzien :tak:

Mi sie chce spac. Oliwcia je drugie danie, P drzemie :sorry: a ja skończyłam swój masażyk i próbowałam namówić Olisię do drzemki (sama też bym się wtedy zdrzemnęła) ale ona się nie daje :-( wiec oglądamy Shreka.

a moze byc - ae ja juz sie nie ludze :sorry:

phantas - ja tam wlaczam niuni bajke klade sie na kanapie ona siada obok okrywamy sie kocykiem - i mamusia ma poltorej godzinki snu - czasem nawet bez przerwy ;-)

reklama
Ja dzisiaj starałam się też ułożyć potworka do snu ale niestety mimo czerwonych oczu się nie dała - od kilku godzin robimy z ciastoliny zupy pieczarkowe, naleśniki, kanapki mielone i inne badziewia......

Do góry