reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

W jakim sektorze?

powiem ci szczerze ze dosc szerokim, rozeslalam cv po wszytkich urzedach, instytucjach, nawet po bankach, no ale dzwonei po roznych ogloszenaich, nawet na sklepy, wkoncu na poczatek dobre cokolwiek.
wiem tez od kolezaki ze bylo spoor fajnych ofert ale w sierpniu, pracuje w urzedzie pracy i da mi znac jak cos fajnego bedzie.

naarzie uciekam do malej, trzeba dac jej cos jesc

reklama
Ale masz fajnie - koleżanka w urzędzie pracy - może kogoś tam będą potrzebować?
Praca w urzędach i instytucjach publicznych ma sporo plusów.... szukaj na pewno coś znajdziesz

o Matko Boska - kogo moje oczęta widzą - cześć mamuśka :-)

famme fatal - ile Ty masz lat - chyba pisałaś ale nie pamiętam dokładnie - pamiętam, że chyba młodziutka jesteś :-) - tak tylko pytam odnośnie tej pracy Twojej

ollka - szukanie pracy jest straszne - pamiętam moje - ta firma spadła mi z nieba :-) a wiecie co jest w tym najlepsze... że gdybym dwa lata temu nie zaryzykowała i nie pojechała do dawcy to bym tej pracy nie miała, bo wciąż bym pracowała w poprzedniej firmie jako sekretarka i pewnie bym zarabiała jakieś 500 mniej niż teraz, a na umowie też bym miała niższy dochód niż faktyczny był.

aaa - nie pochwaliłam się :-:)-:)-( dziś piątek, weekend się zaczyna a ja co.... a ja w pracy zamiast do 15.45 to do 18.30 siedziałam :-:)-:)-( pierwszy raz odkąd tam pracuję wyszłam ostatnia z biura :-:)-:)-( i to w piątek - przed weekendem ;-)

A teraz relaks... P leży w wannie a ja słodkie czerwone ;-)

No macie racje nie ta to inna ale już by mogło się unormować ... Wczoraj był Kuba odwiedzić małą ... oczywiście się już zaczyna ... ryczałam znów jak bóbr jeszcze później pisał że mu źle i że nie wie jak ma sobie z tym poradzić i cokolwiek bym nie mówiła i robiła on wie że będziemy razem i nikt ani nic w nim tej nadziei nie zabije i czas jak nie będziemy razem wykorzysta żeby się zmienić i być lepszym człowiekiem i będzie czekał aż znów będziemy razem ... i ogólnie takie tam ... ja na szczęście byłam wczoraj na imprezie to mnie to nie ruszyło aż tak ale dzisiaj to już jest gorzej ... boże sama już nie wiem czy tęsknie za nim czy ogólnie mam potrzebę bliskości chociaż poznałam wczoraj zajebistego kolesia przystojny i w ogóle i wcale mi się nie chce z nim spotkkać ... z nikim innym nie mam ochoty się spotykać ... zwariować można ... napisałam Kubie żeby zachował swoje uczucia dla siebie ...

PHANTAS - za 14 dni skończę 20

reklama
Hej dziewczyny.

Tak sobie myślę , że ci nasi ex to działają chyba wg. jakiegoś grafiku...identyczne zachowanie , rozumowanie i odzywki....masakra... postepują wg. schematu ?? Sama nie wiem jak to nazwac....

Moje ex "kochanie" natrętnie wydzwania , zwalając całą winę na moich rodziców że niby nas rozdzielili - nie mam słów na to...

Co do pracy - ja mam do 29 października , ale już szukam czegoś nowego. Wysyłam Cvki ale jak na razie cisza...no ale nadzieję mam...I tym dziewczynom poszukującym - życzę powodzenia !!

Na początku listopada jedziemy z małą nad morze do moich dziadków - ja tam się urodziłam i mieszkałam , stamtąd pochodzi moja mama więc korzystam póki mogę. W wakacje byłyśmy w Gdańsku 6 tygodni , teraz jedziemy może na 2....babcia nas przygarnie haha , nie dośc że mamy gdzie spac i co jeśc to jeszcze pradziadkowie (moi dziadkowie) rozpieszczają Agatę do ostatnich granic możliwości - kupują co tylko zawoła....Zmiana klimatu dobrze nam zrobi , no i spotkam się znów ze znajomymi.

Miłego weekendu wam życzę , ja mam wolne aż do poniedziałku :-)

Do góry