reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

phantas do Łodzi to myślę, że wpadniemy przejazdem do Wadowic, bo czasem jeździmy przez Łódź choć nieczęsto :-)
albo w jakiś weekendzik :tak:

Ja źle znoszę krytykę:eek: a w kuchni jej nie dostaję choć nie wiem co bym zrobiła gdybym usłyszała coś złego ;-):sorry:

Raczej starałam się poznać co Tomasz lubi, jakie przyprawy, mięska i sałatki i teraz mu dogadzam w miarę możliwości i umiejętności. Ale słuchajcie biorąc pod uwagę to, że jeszcze żadna kobieta nie gotowała mu porządnych codziennych obiadów to i tak jestem the best :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj przywożą nam meble, tralalalala, ale sie cieszę :p
(do pokoju bliźniaków)
W końcu te stare brzydkie białe, cieżkie meble pójdą do śmietnik!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
<jupi>

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki
maly spi więc mam chwilke
nalesniki się smazą- będą z farszem miesnym z sosikiem grzybowym:-p
plaga jakaś czy coś, bo ja też
u mnie tez czekam na @ z odstawienia---nie wiem jeszcze w jaki dzien ale obstawiam dziś...

a powiedz jak się masz? i czy nie jestem wscibska ale czy coś zapowiadało to co się stało?-- byłaś smutna ostatnio:-(
Ja tez... Oj ja tez...
w koncu jestem szczesliwa z Moim łośkiem :-)
Kto by pomyslał ze chlopak w ktorym podkochiwalam sie cale gimnazjum po tylu latach bedzie moj ;-)... Fakt faktem - kilka kilo mu przybylo, ale to takie urocze przytulic sie do takiego Miska :-D
gratuluje i oby to tak potrwało:tak:
Wczoraj miała Andrzejki, więc przebrałm ją za cyganeczkę, co to wrózy z ręki i była bardzo zadowolona.
tak tak, bije się w pierś, że zaniedbuje ostatnio BB, to znaczy się, podczytuję ale nie piszę, jakoś tak nie mam weny twórczej do pisania.
Tafojka, Phantas, Ola, Hana :-)
Masz śliczną córcię i na pewno pięknie wyglądała---------- a z tą weną to chyba teraz tak jest
Hana31 i Tobie miłego, tabletki to yasminelle...
pytałam bo ja tez biorę yasimnelle i sie troszke martwie bo praktycznie miałam okres 2 tyg. pozniej cały czas plamiłam - 2 dni prawie czyste a za chwilę znowu okres i nie wiem czy to tylko pierwszy cykl taki czy coś nie tak:sorry:

dobra zmiatam tymczasem bo naleśniki przypalam:sorry:

reklama
czesc laski. mamy nowy wozek dla Zosi,ale sie ciesze:-D:oo:

Natka no to się chwal, bo my tu dzisiaj z phantas chwaliłyśmy się dosyć :-)

Hana31 jeśli to pierwsze opakowanie to wszystko jest w normie, mnie się @ wyrównał po tzrech miesiącach i od tamtej pory jest jak w zegarku ani dnia się nie spóźnia ;-)

Do góry