reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Tafojka podziekuj Tomkowi, i pozdrow go od nas:)
i przekazze nie ma sie czego bac, my nie gryziemy:)

ciekawe dlaczego Pirllott sie juz nie odzywa...
Agutki tez nie ma..

Przekazałam pozdrowienia. Ma świadomość kogo ma w domu więc jeszcze pare takich by nie zniósł :-D

Pirrllott pewnie jest zajęty, bo teraz to ma spora rodzinkę, mam nadzieje, że znajdzie kiedyś dla nas chwilkę.

O Agutkę nawet Tomek pytał, mamy nadzieję, że u nich wszystko dobrze!

reklama
Dobranoc,ja tez sie zbieram spac
pokoj ogarniety,posprzatany raczej
jutro musze i tak wstac po 8 chwiele,
o 10 jazda,a i tak Oli wstaje ok,przed 8
wiec sobie nie pospie i tak sie budze sama ok 8

Tomek milego skladania,Justi wrzuc pozniej fotki na bb
ja mojej mam meble w planie jak bedzie szla do podstawowki
najprawdopodobniej,bo to tez koszt troche
bo wtedy biuro trzeba bedzie wstawic,to i nowe wyposazenie
moze wczesniej,jak cos w totka wygram ;-):-D

a ja po pracy - czytam bb, popijam pifko, zajadam frytki z jakims ostrym sosem i mi dobrze :tak:

jakis taki luz, ze rano do pracy nie wstaje :-)

mloda prawie zdrowa - a ja wrecz odwrotnie... do niedzieli musze byc gotowa, bo imprezka z pracy (raczej same baby :-D), a w piatek imprezka moja urodzinkowa (SAME BABY :-)) - oj nie moge sie doczekac :tak:

i standard - jak decyzja zapadla ze wracamy do polski (na szczescie nie tak szybko) to ja w irlandii znowu zakochana :sorry: - malz nico nie wie i sie nie dowie :-p niech zyje przez kolejny rok w nieswiadomosci ;-)

reklama
Hej Natka,a ty sie wozkiem chwal;-)Kacper jednak nie spi:sorry:siedzi i sie bawi:-DA co z Agutka:confused:az do niej nie podobne zeby tak dlugo nie zagladala:-(napewno interenet jej nie dziala:tak:

Do góry