reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cześć.

wczoraj zniknęłam tak bez pożegnania. Ale to moje niewygodne łóżeczko tak mnie nęciło tak wołało że dałam się skusić i poszłam spać. Dzisiaj pobudka jak zwykle o 6 ale za to jaka wyspana jestem. Spałam 7.5 godziny. Dla mnie to bardzo długo bo mi do wyspania wystarcza 6, a 5 to jest na porządku dziennym (w porywach do 4).
Siedzę tu jeszcze niecałe 4 godziny. Nie chce mi się :-) Poszłabym sobie do domku i zrobiła przemeblowanie :-) w końcu dziś mi nowe łóżeczko przywiozą no i przydałoby się w związku z tym coś poprzestawiać :-)

Ojjj,jak ja uwielbiam przemeblowanka!!! :-D :-D :-D

hmm - cudnie było :-):-):-) ja wiem co znaczy cudnie :-):-):-) a śniadanko wspólne też było?? ;-)

Nie było. :-( Ale tylko dlatego,że Jego piesek wzywał w domku siusiuuuuuu! :-p :laugh2: :-p Jeszcze wszystko przed Nami. :tak: :tak: :tak: :-D

Jejuś,jak ja się uwielbiam wtluać w G. podczas snu... :sorry2: :-) :-) :-)

reklama
A ja już zmykam. :-D

Miłego popołudnia wszystkim! :-) I wieczoru,bo nie wiem,czy tu zaglądnę. :sorry2: :zawstydzona/y: :-p

Idziemy koło 20 z G. na otwarcie Centrum Rozrywki w ZG - Focus
Park. :-D Będzie koncert DODY :laugh2: :-p :-p :-p,no i pokaz sztucznych ogni. :-D Wybaczcie. :-p :sorry2: :zawstydzona/y: :-D ;-)

Papa! :-)

cześć dziewczyny.
Dopiero teraz pisze, bo miałam pare rzeczy do zrobienia. A to pranie a to gotowanie. Same wiecie jak to jest przy dzieciach, coś się zacznie czegoś się nie skończy ;-)

Duży jeszcze w szkole, największy w pracy a Maluchy już nie śpią tylk osobie brykają.

Ja juz po lekarzu - grypa - mam lezec w lozku na antybiotykach i z dala od malego :-/...
Ciekawe jak :sorry2:
A jutro i tak musze isc do pracy :dry:

reklama
Do góry