reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Byłam taka dumna a ja tak lubię mu gotować i patrzec na to jak mu smakuje :-):-):-);-)

Znam to. Uwielbiam gotować dla P. bo gdt tylko spróbuje to jest "mmmm, jezu, ale to dobre, co to jest" :tak::tak::tak: a to tylko takie proste dania - nic wyszukanego. No może pierwsze, które mu ugotowałam to wiedziałam że będzie hiciorem :-) w sumie, to to pierwsze robiliśmy razem :-)

tafojka
- fotki wstawię albo dziś wieczorkiem albo jutro, ale niestety jakość tylko aparatu w tel.

reklama
dziewczyny Zosia mi sie rozchorowała... nie mam za bardzo czasu na nic... jeszcze doszedł mi problem tego ze jak ona płacze bo cos konkretnego sie stanie np upadnie i uderzy sie to zaczyna sie taić,niewiem czy dobrze to napisałam ale mała nie moze złapac oddechu i jest zaraz cala sina i oczy na wierzchu. juz 3 razy mi tak zrobila. za pierwszym razem to az mi serce stanelo i szybko nie wiedzialam co zrobic,zaczełam ja klepac(to mało powiedziane) po dupce i troszke nia potrzasłam to załapała powietrze,ale niewiem czy M by zjarzył co z nia zrobic. z tym chyba trzeba isc do doktora bo tak nie moze byc... ona z reguły nie placze,jest grzeczna,ale jak juz cos naprawde sie jej stanie to wlasnie tak robi:szok:

reklama
Natka - ja bym poszła do lekarza, a nie należę do przewrażliwionych chuchających na wszystko matek.

Ollka - no tak - Ty masz chyba jutro sprawę - będzie dobrze.

Wciąż czekam na łóżko - powiedzieli mi wczoraj że będą między 17 a 20. Już by mogli przyjechać.

Do góry