reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc Agutka:)
Zuzia juz spi??

u nas jest tak ze jak Oliwka zlapie Majke za raczke to widac roznice w karnacji. Maja ma duzo jasneijsza karnacje.
a co do wloskow to pierwszej corci mojego brata dopiero po roczku zaczely rosnac...

reklama
Zuzia włoski miała od urodzenia. :-) Takie,hm... kasztanowe i rzadkie. :-) :tak: Później Jej zjaśniały i meeega się pogrubiły,no i pojawiły się loczki. :-D :elvis:

Oluś,Zuzia zasnęła chwilę po 20. :-)
Wymęczyły Ją zakupy i późniejsza zabawa w chowanego,hehehe. :-D :-p

a moja jak sie urodzila miala czarne, nawet geste, pozneij jej sie rpzezedzily, zjasnaily i tak juz ma.
to akurat ma po rodzinie exa bo poza nim wszyscy maja jasne i cienkie wlosy.

ale ja mam nadzieje ze Oliwce sie wzmocnia i zgestnieja:)

Agutka widze na fotkach ze tez na jesien wrocilas do starego wozka:))

Ja miałam dopiero na zimę do niego wrócić,ze względu na przykrycie nóżek. ;-) No,ale,że G. pojawił się przed zimą,to już wcześniej go zmieniłam,żeby się Mu wygodniej prowadziło,bo do tamtej spacerówki jest za wysoki. :-p No albo ona dla Niego jest za niska,hehehe. ;-) :-p

my tez juz jezdzimy tym wiekszym, mala spacerowka na zime sie nie nadaje.
mysle czym Oliwke jutro zajac zeby nie pytala o babcie...

a atk wogole to jestesmy same na forum...

my tez juz jezdzimy tym wiekszym, mala spacerowka na zime sie nie nadaje.
mysle czym Oliwke jutro zajac zeby nie pytala o babcie...

a atk wogole to jestesmy same na forum...

Ola,polecam zabawę w chowanego. :-D Pełno przy tym śmiechu i "strachu",hehehehehe. ;-) :-p :-D
A co do spacerówek,to ja tamtą leciutką zostawię sobie na wyjazdy jakieś. ;-) O ile wcześniej się nie pozbędziemy tych wózków. :sorry2: ;-)
A to,że same na forum... Powiedziałabym,że to dość częste zjawisko. :-p :-D :-p

W ogóle 29.października,Rodzice Grześka wyjeżdżają do Warszawy,no i z Zuzią wskakujemy na ich miejsce. :-p Tzn. przenosimy się do Tatuśka do domu. ;-) I wracamy 2.listopada. :tak: :tak: :tak: :-D :-)

reklama
Hello :-)
Olka Maja cudowna i jaka burza wloskow:szok::-),Karol byl prawie lysy jak sie urodzil,a ze jest blondynkiem to tych paru klaczkow itak nie bylo widac teraz mu jeszcze bardziej zjasnialy.

Do góry