reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc Majus:))

Agutka to przeprowadzka fajna was czeka:))

wiesz co ja mam nadzieje ze na wiosne sie pozbede calkowicie wozka, chba ze an dluzesze trasy tylko.
teraz i tak sporo spacerujemy bez niego.

Ja też bym się chciała go pozbyć. :sorry2: Tylko na zakupy jest fajny,bo mam gdzie się popakować. :-p ;-)

a wogule to mamy 3- zabek:-)

:szok: :szok: :szok:
Gratulacje! :-) :growl:

reklama
a wogole to przegladam kurteczki na allegro dla Oliwki.

Ja dziś przeglądałam spodenki. :-)

Agutka to sciagnij sobie z neta DD to bedziesz mogla ogladac go na okraglo.Ja tak zrobilam z wszystkimi czesciami Oszukac Przeznaczenie.

Ja mam go na płycie. :-) I oglądam dosyć często,bo go uwielbiam. :-D Ale dziś chciałam też go zobaczyć siedząc tu z Wami na BB. :-p

ja komputer planuje zmeinic wprzyszlym roku, ale mam kolezanke ktora am sklep gdzie tez skaldaja calkeim fajne i sprowadzaja nowe wiec pewnei u niej cos pokombinuje taniego:))

Agutka i wyszukalas jakies fajne spodnie na allegro??

reklama
Do góry