reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
:-) :-) :-)

0480338047pp0.jpg

:-) :-) :-)

No właśnie piszcie piszcie! Bo ja tu czekam na jakiś odzew i kicha. :baffled:
Zuzia śpi od 11,więc pewnie o 14 wstanie. :-) To dobrze,bo zje obiadek i pójdziemy na spacerek. :-) I może na jakieś ciuszkowe zakupki. :cool2: :-D Mrrrrrrrr! :-p :-D
Tatuś w pracy,więc sobie poszalejemy we Dwie,hihihi. ;-) :-D :-p

ja juz po opalanku, kupilam jeszcze farbe do wlosow;-)

kurcze moj mały ma jakis kaszel mokry, zadnych innych objawow tylko to. kupilam mu syrop i podaje taki z cebuli tylko sie boje zeby nic sie z tego nie rozwinelo:baffled:
no i nie wiem czy na dwor wychodzic:confused:

agutka ale zazdroszcze wam tych zakupow!! a Zuzia grzeczna w sklepach??
no i napisze jeszcze raz ze mala Jula przeslodka - i jaka opalona:szok::-D:-D:-p

Basia udanej imprezki;-) tez bym sobie gdzies wyszla ale jakos nic sie nie zapowiada..

reklama
witam dziewczynki:))
mama pojechala, oliwka byla an to przygotowana wiec narazie ok, zobaczymy jak bedzie pozniej...
dzisja bylsymy na spacerku, pogoda super:))

Basiu udanej imprezy:)))

Do góry