reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cześć dziewczyny - powoli się zbieramy.

Basiu
- napisałam dwa zdania i już mi się nie chce :-( Chyba jednak posiedzę nad tym w pracy ;-)

Niunia - weź nospę ;-)

reklama
i ja się witam

siedze sobie i paznokietki szykuję---znaczy sie tylko odzywkę nakladam:tak:
buuuuu i juz koniec weekendu i znowu do robotki:sorry2:

phantas u nas tez dzis pobutka byla o 6.30 na kubicę---najperw tylko słuchalam ale pozniej to juz sie podnioslam:tak:

czesc basiu- jak sie masz:cool::rofl2:
hej niunia- u mnie tez @ ale brzucho na szczescie nie boli
zobacze czy jeszcze zajrze
na razie zmykam
papa

ja jestem po @ i mam ................ :zawstydzona/y:
i zastanawiam się nadal jak z tym walczyć :dry:
i jakoś nie mogę przestac o tym mysleć
:sorry2:
powtarzam sobie nie myśl o tym nie myśl o tym ale jakoś nie pomaga :-D
hehe właśnie o tym myslalam:cool2: wiem o czym mowisz- dlugo cierpialam:sorry2:z tego powodu no ale w tym cyklu wyrobilismy srednią ze tak powiem z calego roku:sorry2::sorry2::sorry2:--- no coments:baffled:

Dobry wieczór Wszystkim,
Dzięcię już grzecznie spi, ja juz po wielkim prasowaniu, no i u mnie juz klimaty jesienne. Zaraz Wam pokaże czym sie zajmowałysmy się przez te 2 dni, to padniecie trupem :-p:-D:-D:-D:-D
No co, pierwszy raz takie coś robiłysmy wciągneło nas i teraz wszystkie domy zastawione dyniami, a my dalej mamy ochotę wycinać różne takie....... :-D:-D:-D

a jaka zabawa ...................... ach ;-):-D:-D:-D

a jak fajnie to wyglądało w nocy na działce, gdy tak ciemno doookoło i tylko te smieszne mordki się swieciły. :-D:-D:-D

reklama
a teraz siedzę nad gazetką z Lidla, właśnie znalazłam coś co mnie mocno zainteresowało. od 16 rzucają do sklepu wszystko co związane jest z malowaniem, a więc sztalugi, blejtramy, płotno, farby wszelakiego rodzaju, po calkiem przystępnej cenie, no i mam zamiar zaszaleć trochę. Malutak przejawia chęci do zabawy w Picassa, a ja też czasem lubię posmarować farbami więc chyba popełnię małe szaleństwo i zrobię kilka zakupów. :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Do góry