reklama
i ja się witam
siedze sobie i paznokietki szykuję---znaczy sie tylko odzywkę nakladam
buuuuu i juz koniec weekendu i znowu do robotki
phantas u nas tez dzis pobutka byla o 6.30 na kubicę---najperw tylko słuchalam ale pozniej to juz sie podnioslam
czesc basiu- jak sie masz
hej niunia- u mnie tez @ ale brzucho na szczescie nie boli
zobacze czy jeszcze zajrze
na razie zmykam
papa
siedze sobie i paznokietki szykuję---znaczy sie tylko odzywkę nakladam
buuuuu i juz koniec weekendu i znowu do robotki
phantas u nas tez dzis pobutka byla o 6.30 na kubicę---najperw tylko słuchalam ale pozniej to juz sie podnioslam
hej niunia- u mnie tez @ ale brzucho na szczescie nie boli
zobacze czy jeszcze zajrze
na razie zmykam
papa
ja jestem po @ i mam ................
i zastanawiam się nadal jak z tym walczyć
i jakoś nie mogę przestac o tym mysleć
powtarzam sobie nie myśl o tym nie myśl o tym ale jakoś nie pomaga
hehe właśnie o tym myslalam wiem o czym mowisz- dlugo cierpialamz tego powodu no ale w tym cyklu wyrobilismy srednią ze tak powiem z calego roku--- no comentsja jestem po @ i mam ................
i zastanawiam się nadal jak z tym walczyć
i jakoś nie mogę przestac o tym mysleć
powtarzam sobie nie myśl o tym nie myśl o tym ale jakoś nie pomaga
Dobry wieczór Wszystkim,
Dzięcię już grzecznie spi, ja juz po wielkim prasowaniu, no i u mnie juz klimaty jesienne. Zaraz Wam pokaże czym sie zajmowałysmy się przez te 2 dni, to padniecie trupem
No co, pierwszy raz takie coś robiłysmy wciągneło nas i teraz wszystkie domy zastawione dyniami, a my dalej mamy ochotę wycinać różne takie.......
Dzięcię już grzecznie spi, ja juz po wielkim prasowaniu, no i u mnie juz klimaty jesienne. Zaraz Wam pokaże czym sie zajmowałysmy się przez te 2 dni, to padniecie trupem
No co, pierwszy raz takie coś robiłysmy wciągneło nas i teraz wszystkie domy zastawione dyniami, a my dalej mamy ochotę wycinać różne takie.......
reklama
a teraz siedzę nad gazetką z Lidla, właśnie znalazłam coś co mnie mocno zainteresowało. od 16 rzucają do sklepu wszystko co związane jest z malowaniem, a więc sztalugi, blejtramy, płotno, farby wszelakiego rodzaju, po calkiem przystępnej cenie, no i mam zamiar zaszaleć trochę. Malutak przejawia chęci do zabawy w Picassa, a ja też czasem lubię posmarować farbami więc chyba popełnię małe szaleństwo i zrobię kilka zakupów.