reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc babeczki

basia - hehe pewnie gdzieś pominęłam ale domyślam się czego Ci się chce:rofl2:---niegrzeczna dziewczynka:-p a własnym dizeciom zle się tlumaczy bo nie ma się takiej cierpliwości:sorry2:

niunia - piwko obalone? ślicznego masz syneczka i tak powaznie znaczy isę dorośle wyglada:tak::tak:

ale dzisiaj piękna pogoda była--- mlody wyczerpany szybko padłi sobie dogorywam ale cosik senna jezdem:sorry2: i jeszczce noga mnie kręci... jakby jutro deszyk mial padać...

pozdrowionka przesylam

reklama
Dobry wieczór Wszystkim,
sprzątanko mieszkania mialam wczoraj. Mama Julci, dzięki za podpowiedz, ten "star" faktycznie mebelki umył rewelacyjnie, ale niech szlag to trafi - to taka chemia czysta, ze szok. Ten drugi rodzaj star do kafelków- o nie, wyjątkowo nieudany produkt. Osobiscie do kafelków, lazienek i takich inncyh poelcam zdecydowanie Picasat. tylko trudne do dostania w naormalnych sklepach, ja zamawiam to przez internet. A ja dzisiaj - wielkie pranie, wycinanie mordek z dyń na Hallowen, potem sie pochwalę zdjęciami. :-p Jutro czeka mnie wielkie prasowanie, dziecko z siostrzenicą wysyłam do kina, a sama biorę się do prasowanaka, bo w ciągu tygodnia to raczej takie rzeczy u mnie nazywają się ZAPOMNIJ O TYM :-p:-D:-D:szok::szok:. Za telewizją nie przepadam zdecydowanie wolę książki. No i mam od jakiegoś czasu nową zabawkę, którą się nazywa wyszywanie koralikami, ciągle jeszcze jestem na etapie mocno amatorskim, ale powoli, powoli, powoli ..........
Dobra Dziewczynki, ja znikam, życzę Wam udanej niedzieli. Kolorowych snów. :-)

BB :tak:
ja TV nie posiadam od 3 miesięcy :happy2: i wcale nie tęsknię :baffled:

ja kompa mam w drugim pokoju u siorek(bo narazie jeszcze jestesmy u rodzicow) i wieczorem dluzej posiedziec graniczy z cudem:sorry2: normalnie prawo jungli tam panuje;-):-) takze uzaleznilam sie od tv:zawstydzona/y::-p

a w ogole to witam!! u nas dzis znow sloneczko to lece troche posprzatac bo maly przez godzine zrobil sajgon i na spacerek.milego dnia!!

Witam w niedzielny poranek.J apo imprezce u L. synka posiedzieliśmy chyba do 2 w nocy a dzisiaj Jula rano zrobiła nam capstrzyk.Rosołek się gotuje i pomału szykujemy się do kościółka.Sofi ciesze się,że Star się sprawdził.U mnie ten do łazienek też działa..może nie aż tak cudownie ale kabine fajnie się nim myje.

No i ja dzień dobry :happy2:

Tatuś zabrał Kacpra do kina :szok:
Paulina iść nie chciała
a Bartek pojechał z kolegami grać w pikę
Kuba śpi :-)

a ja chyba do kuchnii muszę iść coś ugotować :dry:
ale mi się nie chce :-D

Jestem juz z kawusia:tak:albo dopiero bo malego nie szlo uspac:baffled:w nocy robil pobudki co pol godziny:sorry2:masakra ostatnio z nimi:-(.
Basiu bardzo ladnie z jego strony;-)

I ja już wróciłam,ale nie wiem jak długo tu posiedze botrzeba kończyc obiad a potem na spacerek troche wyjśc no i na cmentarz zdałoby się pójśc jakieś świeczki zaświecic.Pogoda spacerowa więc szkoda siedziec w domku

reklama
Do góry