reklama
Za to dzisiaj rano P. wstał o 6.10 bo .... F1 i Kubica. Nie wiem jak on to wytrwał. Ja się co chwila budziłam bo on przeżywał, wstawał, gadał, komentował :-) Teraz już pojechał do domu (rodzinnego) :-( - już mi się tęskni :-(.
Ja też wstałam, ja też
I dzielnie Kubice oglądałam i kibicowałam, zresztą cała nasza piątka kibicowała i babcia i dziadek tylko, że w radiu słuchał, bo pracował
My się w końcu wybraliśmy do Wadowic, było bardzo fajnie, byliśmy w sobotę na wycieczce w Krakowie, nawet mamy pare zdjęć to potem wstawie.
Ojciec dzieci miał widzenie, ale się nie zjawił, podobno jest poważnie chory...bez komentarza
A więc powróciłam do Was
dzień dobry :-)
Ostatnia edycja:
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry)
my tak wczesnie nie wstajemy.
Tafojka to sie tatus powaznie pochorowal, oj biedny)
a tak wogole to mam dzis wizyte u fryzjera o 12, ostatnia zajela moja mama bo ja zostalam z mloda w domku.
jeszcze nie jestem zdecydowana co bede robic z wloskami.
my tak wczesnie nie wstajemy.
Tafojka to sie tatus powaznie pochorowal, oj biedny)
a tak wogole to mam dzis wizyte u fryzjera o 12, ostatnia zajela moja mama bo ja zostalam z mloda w domku.
jeszcze nie jestem zdecydowana co bede robic z wloskami.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
czesc niunia
co tu taka cisza?
pracowałam :-)
Cześć dziewczyny.
Jak tam samopoczucie w poniedziałkowy dzionek?? Moje w miarę. Oliwcia w przedszkolu, dzisiaj ją ubierałam "na śpiocha" a potem gdy ją zanosiłam do łazienki to ta udawała że śpi i chrapała :-)
reklama
pracowałam :-)
Cześć dziewczyny.
Jak tam samopoczucie w poniedziałkowy dzionek?? Moje w miarę. Oliwcia w przedszkolu, dzisiaj ją ubierałam "na śpiocha" a potem gdy ją zanosiłam do łazienki to ta udawała że śpi i chrapała :-)
pahantas, jesli Ciebie to pocieszy, moja mi to robi cały czas . tylko jak week-end jest, gdy ja chcę poleżec dłużej, to nie ma zlituj się, wtedy ona wstaje skoro świt i nie ma zadnego leżakowania.