reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzien dobry, dzien dobry
POBUDKA!!!!!!!!!!!! SPIOCHY !!!!!!!!!!!!
kawusia na dzien dobry ;-):-):-):-):-)
istockphoto_5528407-coffe-and-cakes.jpg

reklama

Za to dzisiaj rano P. wstał o 6.10 bo .... F1 i Kubica. Nie wiem jak on to wytrwał. Ja się co chwila budziłam bo on przeżywał, wstawał, gadał, komentował :-) Teraz już pojechał do domu (rodzinnego) :-( - już mi się tęskni :-(.

Ja też wstałam, ja też :tak:
I dzielnie Kubice oglądałam i kibicowałam, zresztą cała nasza piątka kibicowała i babcia i dziadek tylko, że w radiu słuchał, bo pracował :tak:

My się w końcu wybraliśmy do Wadowic, było bardzo fajnie, byliśmy w sobotę na wycieczce w Krakowie, nawet mamy pare zdjęć to potem wstawie.
Ojciec dzieci miał widzenie, ale się nie zjawił, podobno jest poważnie chory...bez komentarza :nerd::nerd::nerd:

A więc powróciłam do Was
dzień dobry :-)

Ostatnia edycja:
O tafojka, to Ty dzielna jestes tak wczesnie wstawac :-p
Hmmmm, a to, że jasnie tatuś nie pojawił się - to chyba woda na twój młyn ;-)
w sumie, to dupek jeden - dobra bez komentarza

dzien dobry:))

my tak wczesnie nie wstajemy.

Tafojka to sie tatus powaznie pochorowal, oj biedny:))

a tak wogole to mam dzis wizyte u fryzjera o 12, ostatnia zajela moja mama bo ja zostalam z mloda w domku.
jeszcze nie jestem zdecydowana co bede robic z wloskami.

Sofiblue codziennie budzi mnie budzik Tomka o 6.30 ;-)
Dzieciaki wstają po 7:sorry2::tak:

A wyścigi Kubicy uwielbiam oglądać :p

Dobra, idę się rozpakować i wstawić obiad dla Małych:-)

reklama
pracowałam :-)

Cześć dziewczyny.

Jak tam samopoczucie w poniedziałkowy dzionek?? Moje w miarę. Oliwcia w przedszkolu, dzisiaj ją ubierałam "na śpiocha" a potem gdy ją zanosiłam do łazienki to ta udawała że śpi i chrapała :-)

:-D:-D:-D:-D
pahantas, jesli Ciebie to pocieszy, moja mi to robi cały czas .:-p tylko jak week-end jest, gdy ja chcę poleżec dłużej, to nie ma zlituj się, wtedy ona wstaje skoro świt i nie ma zadnego leżakowania. :no: :-D:-D:-D

Do góry