reklama
K
konto usuniete
Gość
witam sobotnio!!
szkoda ze nie naleze do nocnych marków bo rozmowy wczoraj byly ciekawe;-)
u nas dzis słoneczko wiec koncze kawke, jakies sprzatanie i na dwór.a wy co porabiacie?
szkoda ze nie naleze do nocnych marków bo rozmowy wczoraj byly ciekawe;-)
u nas dzis słoneczko wiec koncze kawke, jakies sprzatanie i na dwór.a wy co porabiacie?
mamoośka
Fanka BB :)
Witam i ja z kawką i cichem...Wróciłam z zakupów.Tatusia wyprawiłam do pracy więc mam czas na pogaduszki.Acha umyłam okno bo właśnie wczoraj przyszły mi z alegro fajniutkie firanki i zasłonki więc nie mogłam się doczekac kiedy je założe...i się doczekałam.
Witam w sobotnie ciepłe i słoneczne południe.
chciałabym zobaczyć jej minę
Ja dziś rano pyszne śniadanko zrobiłam (przez żołądek do serca :-)), potem P. pojechał do siebie, bo mu szafę montują, a ja zakupy, solarium, sprzątanko :-);-) Teraz chwila na BB i zaraz prysznic (muszę zmyć z siebie ten odór spalonego ciała).
Dzisiaj Agniecha ma urodziny. Prezenty już dałam, kwiatka też.
Kupiłam Oliwci książkę z bajkami tzn puzzle - nie wiem jak to opisać ale chyba wiecie o co mi chodzi. Cisza spokój - dziecka nie ma. Wczoraj też dostała wycinanki - ile szczęścia - nożyczki, klej, kredki - nic więcej jej nie potrzeba - nawet nie krzyczy, że bajki chce oglądać. Wciąż mi pokasłuje. Nie wiem czy ten antybiotyk był za słaby czy co. W poniedziałek już musi iść do przedszkola, bo ja muszę do pracy.
Co do wczorajszych rozmów - Basia - weź długi gorący prysznic - samotne kobiety same muszą dawać sobie radę byle nie z exami.
Właśnie tak ale dodałam,że zamiast tego mogłam się dobrze sk...c to by mi na zdrowie wyszło..bo bym nerwy miała całe a nie na postronkach.
chciałabym zobaczyć jej minę
Ja dziś rano pyszne śniadanko zrobiłam (przez żołądek do serca :-)), potem P. pojechał do siebie, bo mu szafę montują, a ja zakupy, solarium, sprzątanko :-);-) Teraz chwila na BB i zaraz prysznic (muszę zmyć z siebie ten odór spalonego ciała).
Dzisiaj Agniecha ma urodziny. Prezenty już dałam, kwiatka też.
Kupiłam Oliwci książkę z bajkami tzn puzzle - nie wiem jak to opisać ale chyba wiecie o co mi chodzi. Cisza spokój - dziecka nie ma. Wczoraj też dostała wycinanki - ile szczęścia - nożyczki, klej, kredki - nic więcej jej nie potrzeba - nawet nie krzyczy, że bajki chce oglądać. Wciąż mi pokasłuje. Nie wiem czy ten antybiotyk był za słaby czy co. W poniedziałek już musi iść do przedszkola, bo ja muszę do pracy.
Co do wczorajszych rozmów - Basia - weź długi gorący prysznic - samotne kobiety same muszą dawać sobie radę byle nie z exami.
K
konto usuniete
Gość
phantas jestem w szoku ile juz zdazylas zrobic od rana
a ja ciagle sprzatam na raty, teraz pije kawe i wcinam aero na poprawe humoru bo mimo ze slonce u nas tez pieknie swieci to znow mam mini dola i nic mi sie nie chce
a reszta dziewczyn co porabia w weekend??
a ja ciagle sprzatam na raty, teraz pije kawe i wcinam aero na poprawe humoru bo mimo ze slonce u nas tez pieknie swieci to znow mam mini dola i nic mi sie nie chce
a reszta dziewczyn co porabia w weekend??
reklama
K
konto usuniete
Gość
ooo super!! no to gratuluje!!;-) pewnie szybko zleciało co??