reklama
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Witam sie z druga kawusia,Karol dzis spi jak susel i zaczyna mi sie powoli nudzic bez jego brojenia.
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dobry wieczor.
Mamciu moje gratulacje:-)
Mamciu moje gratulacje:-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cześć wieczorkiem.
Jak to fajnie,że ktoś wymyślił telefony i że można z nich pisać smski... Ach... :-(
Mamciu,gratuluję! :-) I liczę na zniżki,jakbym kiedyś była w Twoich okolicach. ;-)
Phantas,dzięki za ciepłe słówka. Tak sobie myślę,że pierwsze dni będą najgorsze... Ale ta tęsknota teraz mnie smuci,jak nie wiem... :-(
No i w ogóle mam podwójnego stracha,jeśli chodzi o pracę G.,ale nie będę o tym pisać. Mam nadzieję,że na tym strachu tylko się skończy.
Jak to fajnie,że ktoś wymyślił telefony i że można z nich pisać smski... Ach... :-(
Mamciu,gratuluję! :-) I liczę na zniżki,jakbym kiedyś była w Twoich okolicach. ;-)
Phantas,dzięki za ciepłe słówka. Tak sobie myślę,że pierwsze dni będą najgorsze... Ale ta tęsknota teraz mnie smuci,jak nie wiem... :-(
No i w ogóle mam podwójnego stracha,jeśli chodzi o pracę G.,ale nie będę o tym pisać. Mam nadzieję,że na tym strachu tylko się skończy.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
reklama
Cześc mamuśki.Witam choc tylko na chwilke.No i możecie mi pogratulowac.Dzisiaj zaliczyłam kursz oceną b.dobrą i jestem tipsiarką z papierami
gratuluje gratuluje
ja chodze na pazurki do sąsiadki pietro wyżej
pracuje dziewczyna od 9.oo-15.oo w zakładzie a potem w domu do 22.00
także da sie zarobić oj da
no i Dobry wieczór