reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc dziewczynki
tak sobie prawie bezmyslnie siedze przed kompem---mlody spi- mloda jeszcze w szkole a ja się resetuje:tak::tak::tak::happy2:
i jest mi doooobrze:tak:

reklama
Cześc mamuśki.Witam choc tylko na chwilke.No i możecie mi pogratulowac.Dzisiaj zaliczyłam kursz oceną b.dobrą i jestem tipsiarką z papierami

Mamciu :-) Julci MOJE GRATULACJE :-)
1762_2005-1022.jpg

Pewnie,że tak.Pierwsze próby mam już za sobą.Wiecie fucha fajna-tym bardziej że w moim miasteczku nie ma gdzie ich zrobic więc zarobek gwarantowany...

Cześć wieczorkiem. :tak:

Jak to fajnie,że ktoś wymyślił telefony i że można z nich pisać smski... :sorry2: :tak: :tak: :tak: :-D Ach... :-( :zawstydzona/y:

Mamciu,gratuluję! :-) I liczę na zniżki,jakbym kiedyś była w Twoich okolicach. :-p ;-)

Phantas,dzięki za ciepłe słówka. :tak: Tak sobie myślę,że pierwsze dni będą najgorsze... Ale ta tęsknota teraz mnie smuci,jak nie wiem... :-(
No i w ogóle mam podwójnego stracha,jeśli chodzi o pracę G.,ale nie będę o tym pisać. Mam nadzieję,że na tym strachu tylko się skończy. :tak: :tak: :tak:

reklama
Cześc mamuśki.Witam choc tylko na chwilke.No i możecie mi pogratulowac.Dzisiaj zaliczyłam kursz oceną b.dobrą i jestem tipsiarką z papierami

gratuluje gratuluje :tak:

ja chodze na pazurki do sąsiadki pietro wyżej
pracuje dziewczyna od 9.oo-15.oo w zakładzie a potem w domu do 22.00
także da sie zarobić oj da :tak:

no i Dobry wieczór :happy2:

Do góry