reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczór :-)
a my dzisiaj mamy gosci :-):-):-):-) Siostrra z siostrzenicą przyjechały do mnie z noclegiem. Siostra już w łożku z ksiązką ;-):-D:-D, ale biedulka jest tak chora, że kazałam jej odrazu isc do łóżka i się wypocic porządnie. A dzieciaczki bawią sie wspolnie domkiem Barbie i lalkami wszelakimi. :-D:-D:-D:-D
A ja mam chwilkę dla siebie ....................... no i mam zamiar wykorzystac to, że siostrzenica opiekuje się Malutką :zawstydzona/y::tak:
Kupiłam sobie książkę Perfekcyjnej pani domu no i spokojnie poczytam sobie w kąciku. Nie to, że nie potrafię czytac, ale kilka rad faktycznie ma całkiem ciekawych. O ile programy mnie mocno smieszą, zwłaszcza te domy brudasów . Tak szczerze, wg mnie specialnie są wczesnie zaśmiecane - no bo przecież to show. Ale rady niektóre są faktycznie calkiem ciekawe.
Zboczenie co? czytac o porzadkach ? ;-):szok::-D:-D:-D

reklama
Agutka, co ty tam w swojej głowie, juz jakies czarne scenariusze piszesz?!!!!!!!!!!
Pomysl o tym inaczej - masz chwilę czasu tylko dla siebie, możesz zrobic to, co zwyczjanie przy facetach się nie robi. :-p;-):-D:-D:-D Od czasu do czasu, czlowiek potrzebuje także kawałeczka i własnej przestrxeni życiowej ;-)

nie mam weny - idę spać

aaa - Basiu - dobrze mi idzie ;-)

Tipsiara ;-) - jak będę w okolicy to zajrzę, ale ja straszne wymagania mam jeśli o sztuczne pazury chodzi - muszą być idealne ;-)

1222919555_anim_006.gif

A-A -A kotki dwa :-p
:-D:-D:-D

hejka
jak mija wieczorek?
ja zaraz zmiatam do wyrka bo spanko tak szybko zlatuje ale cale szczescie ze jutro sb:tak:

mamo julci - fach chodliwy sobie wyrobilas---super tak umiec--- ja kiedys 2 razy mialam polozona porcelane na paznokcie- super sprawa bo sie nie lamaly ale gorzej jak się reka zesliznęła np. na klamce od autka albo hamulcu recznym--ło boshe ale bolalo--- teraz juz nie mam- to swinstwo strasznie popsulo paznokcie ale udalo sie juz odbudowac...

phantas coz to za brak weny?
sofi fajne te obrazeczki masz--- a program ......... czasmi widzialam fragmenty - ludzie to maja chlew:sorry2:... jak doczytasz cos istotnego to się podziel...

agutka - co to za mysli masz... wygonic je prosze

basia - jak Twoja banda? i jak TY się masz? jak humor?

ide się wykomponowac:cool2:

Wiecie jeżeli chodzi o paznokcie to zawsze miałam i mam je wypielęgnowane.Chociaż teraz nie zawsze mam na to czas,ale zaczełam kiedyś kombinowac z ich malowaniem.Potem weszły tipsy więc kilka razy robiłam je w gabinecie,ale nie mam czasu tam siedziec 3 godziny więc zaczełam kombinowac sama .Kupiłam sobie lampe,żel i wszystkie akcesoria do robienia ich w domu.Od czasu do czasu siedzialam i robiłam.Od czasu do czasu przyszła jakaś znajoma czy siostra więc na nich się uczyłam.Wymyśliłam sobie,że warto byłoby coś takiego robic dla kasy a tym bardziej,że u nas nie ma czegoś takiego.Najbliżej w Polkowicach czy Lubinie.Zaczelam się dowiadywac jak otworzyc takie studio paznokci i okazało się,że trzeba miec papier..Więc L. córka zasponsorowała mi częściowo kurs-reszte dołożył L.Teraz zostalo tylko poczekac na papier i kto wie może coś wykombinuję,a narazie moge zarabiac w domu.Mam pare stalych klientek

reklama
Do góry