reklama
majus26
KAROLEK Moj Skarb
I ja sie witam z kawusia:-)
pusto coś tu ostatnio, jakoś mniej chyba piszecie.
cześć Majuś.
Źle się dzisiaj czuję. Niby spałam długo ale jestem niewyspana, mam gigantyczne sińce pod oczami i nic ich zakryć nie chce. W ogóle chyba będę chora. Gdybym mogła to bym zaległa teraz na tym biurku i przespała się z godzinkę.
Wieczorkiem mnie nie było bo P. przyjechał. Teraz nie wiem kiedy się zobaczymy, może w sobotę, a może dopiero w przyszłym tygodniu
Jutro idę do szkoły - o zgrozo - po raz pierwszy od 8 lat. I na jakieś 11 godzin, w niedzielę powtórka z rozrywki. I tak co dwa tygodnie przez trzy lata - na razie, bo potem kolejne dwa przede mną. Łatwo mi nie będzie. Cóż, dam radę - a co mam nie dać - silna babka ze mnie
cześć Majuś.
Źle się dzisiaj czuję. Niby spałam długo ale jestem niewyspana, mam gigantyczne sińce pod oczami i nic ich zakryć nie chce. W ogóle chyba będę chora. Gdybym mogła to bym zaległa teraz na tym biurku i przespała się z godzinkę.
Wieczorkiem mnie nie było bo P. przyjechał. Teraz nie wiem kiedy się zobaczymy, może w sobotę, a może dopiero w przyszłym tygodniu
Jutro idę do szkoły - o zgrozo - po raz pierwszy od 8 lat. I na jakieś 11 godzin, w niedzielę powtórka z rozrywki. I tak co dwa tygodnie przez trzy lata - na razie, bo potem kolejne dwa przede mną. Łatwo mi nie będzie. Cóż, dam radę - a co mam nie dać - silna babka ze mnie
Dzien dobry Wszystkim, Kawusia na ropoczęcie dnia. U nas dzisiaj pogoda pod psem , pada i wogole jest nijak. Phanats jak ja Ciebie rozumiem, ja też własnie jakas dzisiaj nie taka, chyba choróbsko mi się skrada do drzwi. wrrrrrrrrrr. I nic mi się nie chce uuuuuuuuuuuuu. :-(Dobra, nie ma co tu się rozczylac nad sobą, muszę znów pogrązyć się w pracy. Miłego dzionka wszystkim.
P.s. dobra wiadomość - DZISIAJ PIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!! :-)
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Witam,
ja dziś standartowo się czuję - znaczy nos zapchany, zatoki pobolewają - normalka
dziecię ma pierwsze zdjęcia w przedszkolu, wyobrażam sobie jaką zrobi minę jak mu ktoś obcy będzie zdjęcia cykał, szczególnie, że on nie jest jakimś miłośnikiem pozowania
ja dziś standartowo się czuję - znaczy nos zapchany, zatoki pobolewają - normalka
dziecię ma pierwsze zdjęcia w przedszkolu, wyobrażam sobie jaką zrobi minę jak mu ktoś obcy będzie zdjęcia cykał, szczególnie, że on nie jest jakimś miłośnikiem pozowania
reklama
piątek, piątek - zawsze się cieszyłam że już weekend, a teraz co. Właśnie sprawdziłam: jutro mam zajęcia od 8 do 19, a w niedzielę od 8 do 19.35. Super co Jeszcze dzisiaj @ dostanę (no z tego akurat się cieszę, bo gdyby nie było to bym kolejny wydatek miała ).
Sofi - takiej kawki to ja bym się z chęcią napiła :-)
Sofi - takiej kawki to ja bym się z chęcią napiła :-)