reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
pusto coś tu ostatnio, jakoś mniej chyba piszecie.

cześć Majuś.

Źle się dzisiaj czuję. Niby spałam długo ale jestem niewyspana, mam gigantyczne sińce pod oczami i nic ich zakryć nie chce. W ogóle chyba będę chora. Gdybym mogła to bym zaległa teraz na tym biurku i przespała się z godzinkę.
Wieczorkiem mnie nie było bo P. przyjechał. Teraz nie wiem kiedy się zobaczymy, może w sobotę, a może dopiero w przyszłym tygodniu :sad:

Jutro idę do szkoły - o zgrozo - po raz pierwszy od 8 lat. I na jakieś 11 godzin, w niedzielę powtórka z rozrywki. I tak co dwa tygodnie przez trzy lata - na razie, bo potem kolejne dwa przede mną. Łatwo mi nie będzie. Cóż, dam radę - a co mam nie dać - silna babka ze mnie:cool2:

12426764_x_fa06518341.jpg

Dzien dobry Wszystkim, Kawusia na ropoczęcie dnia. U nas dzisiaj pogoda pod psem , pada i wogole jest nijak. Phanats jak ja Ciebie rozumiem, ja też własnie jakas dzisiaj nie taka, chyba choróbsko mi się skrada do drzwi. wrrrrrrrrrr. I nic mi się nie chce uuuuuuuuuuuuu. :-(Dobra, nie ma co tu się rozczylac nad sobą, muszę znów pogrązyć się w pracy. Miłego dzionka wszystkim.
P.s. dobra wiadomość - DZISIAJ PIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!! :-)

tea.jpg

A TU HERBATKA - DLA WIELBICIELI TEGO NAPOJU.
E tam,dzisiaj barowy dzien, tylko schowac się do łożka i pić coś innego niż herbatka :-p:-):-):-)

PICT0103.JPG

Witam,

ja dziś standartowo się czuję - znaczy nos zapchany, zatoki pobolewają - normalka :cool:

dziecię ma pierwsze zdjęcia w przedszkolu, wyobrażam sobie jaką zrobi minę jak mu ktoś obcy będzie zdjęcia cykał, szczególnie, że on nie jest jakimś miłośnikiem pozowania :sorry2:

reklama
piątek, piątek - zawsze się cieszyłam że już weekend, a teraz co. Właśnie sprawdziłam: jutro mam zajęcia od 8 do 19, a w niedzielę od 8 do 19.35. Super co :baffled: Jeszcze dzisiaj @ dostanę (no z tego akurat się cieszę, bo gdyby nie było to bym kolejny wydatek miała :baffled: ).

Sofi - takiej kawki to ja bym się z chęcią napiła :-)

Do góry