reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja też uciekam,bo G. właśnie do Nas idzie. :-D
W ogóle,to mi dziś na tym zebraniu dopisali Jego nazwisko - ładnie tam o Nas muszą plotkować. :szok: :sorry2: :-D :-D :-D :-p :zawstydzona/y:

Miłego dnia i do jutra! :-) :-D :-)

reklama
Poczytałam tylko. Teraz nie chce mi się pisać. Gdy rybka na minimini pójdzie spać to wykąpię młodą, potem pójdę się poopalać i wrócę do Was.

majuś - wiedziałam że pójdzie dobrze - nie mogło być inaczej

sofi - skąd Ty bierzesz te wszystkie gify?? Toster mnie rozwalił :-)

agutka - idź na ten miesięczny - jeśli Ci go sfinansują oczywiście.
No i miłego tulenia się w nocy ;-)

witam wieczorkiem:))

Agutka ten miesieczny wydaje sie lepszy bo w tydzien to niewiele sie mozna nauczyc.
a mops niehc sie nie wykreca bo po to byly te zajecia zebyscie teraz na kursy poszli.

No Karol juz spi,to mam wolne:-):-D,zreszta Karol tez mial stresujacy dzis dzien bo wzielam na swiatkow moja mame i bratowa no i musialam kombinowac z kim zostanie Karol.Posowalo tylko jednej mojej kumpeli,a ze Karol ja widzial kilka razy w swoim zyciu to przezyl maly szok jak sie zbudzil,a mnie nie bylo tylko ciocia Hania.

reklama
Do góry