reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzieeeeeeeń doooooooobryyyyyyyyy baaaaaaaaaaaaaaarrrrrrdzzzooooooooo!!! :-D :-D :-D :-D :-D

Hmmmmm a pod gorsest coś takiego bardziej "rozpalającego" :tak:;-)

REWELACJA!!! A kolor - marzenie!!! :-D :-D :-D

CZY JA SIĘ KIEDYŚ DOCZEKAM ŻE MÓJ FACET PRZYJDZIE DO MNIE W SAMEJ MUSZCE ??? ;-);-);-)

G. jest z zawodu kelnerem i właśnie zakupił sobie nową muszkę,bo jak stwierdził - tamta się już zużyła. :-p I obiecał,że kiedyś poda mi jakieś pyszne amu w samej muszce. :-D :tak: :tak: :tak: :-D

Potem wpadne ;-)

Poczekaj jeszcze trochę,Niunia. ;-) Najpierw jedno odchowaj troszkę i dopiero wpadaj. :-p :-p :laugh2: :-p :-p

reklama
Hej Oleńko. :-D

Humorek dopisuje,bo dzień zaczął się rewelacyjnie,no i dziś w ogóle G. u Nas śpi. :-D :-D :-D

Spotkanie spoko. ;-) Oczywiście kurs,który sobie wybrałam (fryzjerski),nie może zostać zorganizowany,bo nie mają na niego nigdy chętnych - nie dziwne,skoro kosztuje 4.500zł. :sorry2: :dry: No i muszę szukać innego. Myślę nad wizażem z kosmetyką. ;-)

A kciuki były trzymane za pracę G. . :-D :-D :-D

u nas od grudnia albo stycznia mops bedzie oragnizowal kurs kosmetyka- wizaz, z elementami fryzjerastwa.
ale mozna opuscic zajecia tylko dwa razy, a beda praktycznie codziennie wiec nawet nie mam co o tym myslec bo opieke dla dziec zalatwai sie we wlasnym zakresie bo oczywiscie oni nie maja na to funduszy.

A wogoel to Oliwka jeszcze nie spi.

Ola,żartujesz? :szok:
U Nas takich kursów w MOPSie nie ma. :dry: W ogóle MOPS żadnych nie organizuje - oni tylko płacą. :dry: No i opiekę też organizują i ją opłacają. :tak: Tylko kuźwa,muszę sobie poszukać,gdzie ten wizaż można zrobić,heh. ;-)
Wiem,że fryzjerstwo jest pod ZG,ale już na taki długi czas - wyjazdy - nie mam z kim Zuzi zostawić. :no:
No nic,mam nadzieję,że chociaż ten wizaż mi się uda zrobić. :-)

Agutka u nas oni sami oragnizuja,a w sumie to dokladnie taki sam kurs jak w up, aleo tym zeby zorganizowac opeike dla dzieci nie mysla!!

Bez sensu. :wściekła/y: Ciekawe,co oni by zrobili na Twoim miejscu? Chcą Ci pomóc,a i tak to utrudniają. :wściekła/y: Ciekawe,za co masz opłacić opiekunkę/żlobek,skoro nie pracujesz. :wściekła/y:
Właśnie dzwoniłam do jednej szkoły i znalazłam kursy! :-D :tak:
Jeden miesięczny - kosmetyczny + żelowe tipsy,a drugi tygodniowy sam wizaż. :-D Zobaczę,jak MOPS z kasą stoi i któr będą mogli mi opłacić. ;-) Ale ceny w tych szkołach to są masakryczne. :szok:

reklama
Do góry