reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry dziewczyny:))
u nas tez dzis pada, oj jak ja nielubie takiej pogody.
mloda marudzi bo babci nie ma...

Phantas butki super:))
ja to ogolnie bym przy takich obcasach wszytkie zeby stracila.

Majus powodzenia:)

reklama
Basiu - skórzany jest niepraktyczny. Gorąco w nim i człowiek się poci przy choćby najmniejszym wysiłku ;-):-p a potem jak chcesz to ściąnąć nie możesz bo sie przylepi :-p

cześć Ollka

oj chyba najlepszy byłby skórzany gorset :cool2::cool2::cool2:

Hmmmm może taki ? ;-) to co, że nie praktyczny ..........ale jaki ............ ;-)
1220827130_pvjk6dt0cdfpfb51bmtnm9cs_500.jpg

czesc Olenka :-)​

hahaha - a to nie lateks ??

a tak w ogóle to dlaczego tylko kobiety muszą myśleć o fajnej bieliźnie, albo o tym co tu założyć by go zaskoczyć. Chodzi mi o to CZY JA SIĘ KIEDYŚ DOCZEKAM ŻE MÓJ FACET PRZYJDZIE DO MNIE W SAMEJ MUSZCE ??? ;-);-);-)

hmmmmm, e tam, ja bieliznę uwielbiam dla samej siebie
hmmmmm popros to może zrobi ci taki prezent ;
pod płaszczem tylko muszka
;-):-D:-D:-D
Basia, ja tam wolę byc kobietą, mam fajniejsze doznania estetyczne........... na mozg mi nie pada :-p:-D:-D:-D

Czy wiecie, na jakiej zasadzie działa wasz toster ? ;-)
1216939496_775674.jpeg

reklama
Do góry