reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

to i ja dobrej nocki zyczę

agutka - nowy suwaczek widze:tak: ale Ty młodziutka jestes!!!
tafojka - i jak tam - mocno samotna się czujesz - pewnie nie bo przeciez dzieciaczki są...
niunia - co tam u Ciebie
czesc basiu:-)
sofi - ten torcik ------mniam--- zjadłabym:-p
papa

reklama
Dobry wieczór,
o widzę, ze Wszyscy już słodko spią :-)
no cóż, ja jutro jadę w delegację..............a tak mi się nie chcę

Dzień dobry z rana. :-)

Agutka nie za szybko do wyrka:confused:dobranoc;-)

Niunia,Zuzia wczoraj wstała o 5 rano :sorry2:,więc wieczorem szybko byłam padnięta. :-p :zawstydzona/y: ;-)

agutka - nowy suwaczek widze:tak: ale Ty młodziutka jestes!!!

No powiedzmy,że jeszcze jestem młoda,hehehehe. ;-) :sorry2: :-p :-D Ten suwaczek,to,chyba,taki chiwlowy. ;-) :-)

Idę na kawkę. :-) Będę później. :tak:

Cześć

Sofi ale masz czaderskie zdjęcie malutkiej - jest niesamowite.:tak:

mi też się podoba :-)

Ja już po kawie, teraz czas na zieloną opuncjową herbatkę.

Wczorajszy wieczór minął barrrdzo spokojnie (czyt. zasnęliśmy przed tv :-)) o północy się przebudziłam, ściągnęliśmy ciuchy i poszliśmy spać dalej :tak::tak::tak: (przecież nie pozwolę mu jechać do domu gdy taki zaspany jest ;-) - każdy argument jest dobry) :-):-)

Coś tu ostatnio znowu ucichło - mało nadrabiania mam ;-)

Agutka - ja też myślałam że Ty trochę starsza jesteś

Czechow - jak w pracy??

W pracy cicho - to chyba najlepsze określenie. Poza tym duuuużo pracy. Ale tak na luzika - robie ile mogę.

Wczoraj w sumie miałam lekką satysfakcję i to całkiem przypadkowo. ale o tym na zamkniętym

reklama
Do góry