reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hahaha
ja lubię buty na wysokim obcasie. Dla mnie najlepszy to 11 cm - ewentualnie 10 :-)

Moje ukochane kozaki już wywaliłam, teraz muszę kupić nowe, ale nie mogę dostać takich jakie chcę. a jak znalazłam to nie było mojego rozmiaru :-( i co tu zrobić :-:)tak: ale w szpilkach w ślizgawicę chodzę tylko wtedy gdy idę na imprezę. Gdybym miała tak na co dzień to droga do pracy by mi się o jakąś godzinę wydłużyła - bo bym szła jak paralityk.
ech. Na ślizgawice te nie są złe - ciężej jest w szpilkach

No wreszcie moge cos napisac:blink:
Najpierw moze dzien dobry:tak:
Co do wczorajszego omdlenia to tylko oslabienie,bo maly w nocy wojuje ostatnio,a w dzien nie lepiej:dry:ale to chyba taki wiek;-)spoko:tak:

PHANTAS WSZYSTKIEGO NAJ.NAJ I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN:-):-):-):-)

Co do kozaczkow,bajera ale jakos siebie nie widze w nich:cool:nawet bym kroka nie dala:baffled:

A Natka to chyba nas na dobre opuscila:-:)confused::confused::confused:

my juz po spacerku krotkim, na dworze sie zmino zrobilo.

Phantas kozaki super.
ja ogolnie to ostatnio kozakow nie kupuje, wole sportowe buty.

Nunia z tym omdleneim to niedobrze. musisz znalezc czas na odpoczynek.
wiem ze to nie altwe, ale trzeba pomyslec tez o sobie!

wróciłam :-) mała imprezka urodzinowa w pracy. Tak to u nas jest przyjęte, że każdy robi urodziny, a jak chce to jeszcze imieniny. Zrzuty na prezenty są :-) a prezenty robimy sobie takie dosyć fajne. :-) Były torciki, ciasta, cukiereczki, owoce i oczywiście winko (nie za wiele bo większość autkiem przyjeżdża). A teraz wróciłam jeszcze na godzinkę.

Aaa, w sobotę byłam na zakupach :-) Kupiłam sobie kilka rzeczy :-) wreszcie mi się udało, bo w tygodniu to nie bardzo mam kiedy no i jeszcze koleżankę wyciągnęłam :-) 4 godziny łaziłyśmy po sklepach z dzieciakami (moje 3 latka, jej rok) ale wytrzymałe były :-) Wytrwały do samego końca - dzielne dziewczynki :-)

PHANTAS
DLA CIEBIE:tak:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
ps. trzydzieski są jeszcze fajniejsze
a kozaczki zarąbiaste:cool2:
Kwiaty__25.jpg

reklama
Do góry