reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc babaeczki słodkie w dodatku - ja tez kawke słodzę a patsie mleczko i rodzynki w czekoladzie to ostatnio moje grzechy główne:zawstydzona/y: i to jeszcze jak wszyscy juz sobie pojdą:-D

===============
po pracy
po lekarzu - tabsy na zatrzymanie laktacji dostalam bo od ponad roku nie karmię a mi mleko sika...
w menu - placek po węgiersku z sosikiem grzybowym - zapraszam... no iczekoladka dla m z okazji dnia chłopaka:tak:
hej witam :) mały pościk na zamkniętym umieściłem :)
na jakim zamkniętym?? czy ja o czymś nie wiem?
hehe - wnoszę wniosek do rozpatrzenia przez szanowne kolezanki o uzyskanie kolejnego stapnia wtajemniczenia:cool2:

pozdrawiam tymczasem całą reszte

aaaaa u nas dzis ziiiimno-bleeee nie lubię

hehe
czesc
bylam jeszcze w sklepiku po soczewki i zjezdzając schodami - patrze a tam pan takie galy lodow naklada ze nie moglam ise oprzec i podreptalam - zamowilam sobie jedna galeczke - wielgachną ze hooooo a pan nie spuszczając wzroku pyta się jeszcze czy W SŁODKIM WAFELKU? jasne ze tak---- kurcze nie myslalam ze nakladanie lodow takie kręcące moze być:-D:-p.... pisze to mruczac to wszystko opowiadając:cool2:----- no LODZIARY gdzie jestescie????

reklama
Do góry