reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no ja mam nadzieje ze oni wkoncu zmadrzeja.
wkoncu zaczynaja rozumiec ze ja calymi dnaimi przy Oliwi mam co robic i sobie nie odpoczywam wkolko.

a tak wogole to jak Twoje dzieciaczki??

reklama
wlaśnie dziś Kuba pierwszy dzień bez gorączki :-)
Kacper ma jeszcze spory katar ale oczy już lepiej
a starsze zdrowe oj dawno już nie chorowali i oby tak zostało:tak:

ogląałam na jedynce o doktorku co sklonowal zmarłego chłopca... mąz mi dopowiedział ale chyba na koniec dodał coś od siebie i mi zmyślił:-D
a Wy co robicie?----poza tym ze na necie?
ola a jak bratanica ma na imię bo nie wiem czy mówiłaścz czy ja nie pamiętam:cool2::confused:

reklama
dobra dziewczynki
ja zmiatam---zaczyna sie kolejny film i pewnie znowu odpłynę bo ja lubię spać na dobrych filmach--- gorzej jak nie ma nic fajnego do oglądania:cool2:
dobranoc

Do góry